ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενσωματώνονται οι διεθνείς

Ενσωματώνονται οι διεθνείς

Οι διεθνείς ενσωματώνονται σιγά-σιγά με την ομάδα του Ολυμπιακού. Μπήκαν στις προπονήσεις οι Μάντζαρης και Λοτζέσκι, στη Κροατία οι υπόλοιποι. Μαρμαρινός: "Στόχος ήταν να μάθουν οι καινούργιοι τη φιλοσοφία μας".

Οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού ενσωματώνονται σιγά-σιγά στην ομάδα. Όλοι τους πήραν μερικές μέρες ξεκούρασης και εντός της εβδομάδας θα επιστρέψουν και θα μπουν σε ερυθρόλευκους ρυθμούς.

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Ματ Λοτζέσκι συμμετέχουν από την Δευτέρα (21/9) στις προπονήσεις της ομάδας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ενσωματωθούν στην ομάδα την Πέμπτη (24/9) στο Ζαντάρ.

Οι Σπανούλης, Χάκετ και Πρίντεζης θα μπουν σιγά-σιγά στους ρυθμούς της ομάδας, καθώς λόγω ότι αγωνίστηκαν περισσότερα λεπτά στο Eurobasket (και υπάρχει κούραση) υπάρχει η διάθεση να μην ζοριστούν αμέσως και θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα από το προπονητικό-τιμ.

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει την Τετάρτη (23/9) για την Κροατία και την Πέμπτη (24/9) θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ζαντάρ. Την επόμενη μέρα (25/9) οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, ενώ στις 27 Σεπτεμβρίου (Κυριακή) θα αγωνιστούν με έναν αντίπαλο από τους Φενέρμπαχτσε, Νταρουσάφακα και Ερυθρό Αστέρα.

Μαρμαρινός: "Στόχος της προετοιμασίας ήταν να μάθουν οι καινούργιοι τη φιλοσοφία της ομάδας"

O βοηθός του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου, Χρήστος Μαρμαρινός, είπε τα εξής για τις πρώτες μέρες προετοιμασίας των ερυθρολεύκων: "Ο βασικός στόχος της προετοιμασίας ήταν να μάθουν οι καινούργιοι τη φιλοσοφία της ομάδας και να πάρουν παραστάσεις οι νεαροί μας παίκτες. Όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά έχοντας προσήλωση στο 100%.

Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα σ’ όλα της τα φιλικά έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο πάνω στις αρχές του παιχνιδιού μας και μπορεί να μην μετράνε τα αποτελέσματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά οι νίκες απέναντι στη Λιμόζ και τη Γαλατασαράι είναι κάτι.

Τώρα επιστρέφουν και οι διεθνείς μας και πρέπει να δέσουμε όλοι μαζί στο λίγο χρόνο που έχουμε μπροστά μας. Με τους διεθνείς που ήταν και πέρσι στην ομάδα δεν θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία, αλλά έχουμε και δυο νέα παιδιά που πρέπει να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα. Η ομάδα μας ετοιμάζεται για μαραθώνιο και πρέπει να έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει ως το τέλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ