ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενας σούπερ σκόρερ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ενας σούπερ σκόρερ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

Η σεζόν 2017-18 ξεκίνησε και για τον Ολυμπιακό, που λόγω της απουσίας των διεθνών αναγκάστηκε να βρει μερικά "μπαλώματα" για να βγάλει την προετοιμασία του.

Την ώρα που η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το Eurobasket 2017, o Γιάννης Σφαιρόπουλος βλέπει τους Μάντζαρη, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Πρίντεζη, Αγραβάνη, Μπόγρη να φορούν τη γαλανόλευκη, αλλά και τους Τιλί, Στρέλνιεκς να βρίσκονται στη Γαλλία και τη Λετονία αντίστοιχα. Κάπως έτσι, το πρόγραμμα του Ολυμπιακού δεν βγαίνει και τόσο εύκολα, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να είναι αναγκασμένοι να καλέσουν... ενισχύσεις για να συνεχιστεί η δουλειά τους εν όψει της σεζόν 2017-18.

Όπως, λοιπόν, ο Δημήτρης Κατσίβελης προπονείται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να καλύψει τις απουσίες των διεθνών, όπως οι Ντελφίνο - Σάφτενααρ βρίσκονται στη Βιτόρια για να βοηθήσουν τη Μπασκόνια του Πριτζιόνι, έτσι και οι Καρλ Ίνγκλις - Πέτρος Νοέας, μαζί με τους Σακελλαρίου - Τόζιο θα φορέσουν τα ερυθρόλευκα με στόχο να βρουν κι αυτοί αγωνιστικό ρυθμό μέχρι να προκύψει ο επόμενος σταθμός της καριέρας τους. Ο 36χρονος Ίνγκλις (που πέρασε και από την ΑΕΚ τη σεζόν 2014-15) είναι ένας σούπερ σκόρερ που παραμένει free agent μετά την περσινή του θητεία στην Άλμπα Βερολίνου.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (28/8 στις 13:30) θα γίνει στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΣΕΦ η παρουσίαση του σπουδαίου φιλικού αγώνα που θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς που πλέον έχει αποσυρθεί από τη δράση. Σε αυτή την παρουσίαση θα βρεθούν ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης, ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και φυσικά ο θρυλικός "Ντούντα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ