ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός δράσης για 15-20 μέρες ο Παπανικολάου στον Ολυμπιακό!

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ατυχία για τον Ολυμπιακό, αφού ο Κώστας Παπανικολάου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο και θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες.

Ασχημα νέα για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει οστικό οίδημα στην κοτύλη του αριστερού του ισχίου και θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες!

Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο Παπανικολάου αποκλείστηκε από την αποστολή που ταξίδεψε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο "3ο International Basketball Tournament Crete" το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου μαζί με την Ούνικς Καζάν, την Γαλατάσαραϊ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Παπανικολάου δεν είχε πάρει μέρος στις προπονήσεις του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες λόγω ενοχλήσεων, με την διάγνωση να επιβεβαιώνει ότι είχε αρκετά σοβαρό πρόβλημα.

Με τον Παπανικολάου εκτός δράσης, την θέση του σμολ φόργουορντ θα την καλύψουν κυρίως οι Γιάνις Τίμα και Αξέλ Τουπάν, ενώ δεν αποκλείεται ο Ντέιβιντ Μπλατ να χρησιμοποιήσει και σχήματα με τρεις γκαρντ.

Τέλος, όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και τον προγραμματισμό των φιλάθλων της ομάδας θα ξεκινήσει άμεσα η διάθεση εισιτηρίων για όλους τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Κανονικής Περιόδους της Turkish Airlines Euroleague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ