ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξετάσεις ο Λοτζέσκι εν όψει Κόροιβου

Εξετάσεις ο Λοτζέσκι εν όψει Κόροιβου
Λοτζέσκι INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε από το Ζάγκρεμπ έχοντας στις αποσκευές της το διπλό επί της Τσεντεβίτα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να κάνει δώρο την προπόνηση στους παίκτες του και να αναμένει την κατάσταση του τραυματισμού του Ματ Λοτζέσκι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να δώσει... πριμ στους παίκτες του Ολυμπιακού χαρίζοντάς τους την προπόνηση της Παρασκευής (20/11) μετά την επιστροφή της αποστολής από το Ζάγκρεμπ και το διπλό επί της Τσεντεβίτα αναμένοντας την κατάσταση του τραυματισμού του Ματ Λοτζέσκι.

Ο 30χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκε στη νίκη επί της Τσεντεβίτα μόλις για 12΄, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα τπου δεξιού του ποδιού. Ο Λοτζέσκι πρόκειται να υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις όπου θα εξακριβώσουν την ακριβή κατάσταση του τραυματισμού του. Σύμφωνα με την σημερινή του εικόνα ωστόσο στο ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα δεν φάνηκε να έχει κάτι το σοβαρό. Ωστόσο δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας το μεσημέρι της Κυριακής στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στους διαφαινόμενα σίγουρους απόντες του Σφαιρόπουλου στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του είναι οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης. Οι δύο αρχηγοί των "ερυθρολεύκων" που απουσίασαν από το διπλό στο Ζάγκρεμπ αναμένεται να επιστρέψουν την Πέμπτη (26/11) κόντρα στην Λαμποράλ του Γιάννη Μπουρούση στο ΣΕΦ.

Υπενθυμίζεται πως ο Σπανούλης απουσίασε και από το παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στα Τρίκαλα, καθώς είχε έναν τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί στον επιγονατιδικό τένοντα. Κι όσο για τον Πρίντεζη τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται με ένα σφίξιμο (μυικό σπασμό) στη μέση του ως αποτέλεσμα της κούρασής του από τα συνεχόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Εκτός από τις απουσίες των Σπανούλη, Πρίντεζη και Λοτζέσκι ακόμη και για προληπτικούς λόγους κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας και για προληπτικούς λόγους βέβαιος απών για τον Σφαιρόπουλο θα είναι ο Πάτρικ Γιανγκ όπως και για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Κι αυτό γιατί ο δυναμικός σέντερ του Ολυμπιακού είχε τεθεί νοκ άουτ μετά από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στο παιχνίδι κόντρα στην Εφές για την Euroleague στην Κωνσταντινούπολη. Κι όσο για τον αντικαταστάτη του αν και αναζητείται από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του δύσκολα να γίνει κάποια κίνηση πριν ολοκληρωθεί η Α΄ φάση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σφαιρόπουλος δεν ανακοίνωσε στους παίκτες του την απόφασή του να τους χαρίσει την σημερινή προπόνηση στο ΣΕΦ ούτε μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ ούτε σήμερα μέχρι που η αποστολή έφθασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ο τεχνικός του Ολυμπιακού το άφησε αφού η πτήση προσγειώθηκε. Πλέον το επόμενο ραντεβού των "ερυθρολεύκων" δόθηκε για το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΣΕΦ όπου θα γίνει και η μοναδική προπόνηση της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ