Έξαλλος ο Σπανούλης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως των Σπορ" ο Βασίλης Σπανούλης είναι πολύ εκνευρισμένος, αφού ενημερώθηκε ότι κατά την διάρκεια των εορτασμών των παικτών του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπήρξαν κάποιοι που τραγούδησαν συνθήματα εναντίον της συζύγου του.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ στον 5ο τελικό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού σε γνωστό κέντρο διασκέδασης. Τόσο έντονα που έχουν διαρρεύσει διάφορα VIDEO που δείχνουν παίκτες της ομάδας να τραγουδούν υβριστικά συνθήματα. Όπως φαίνεται όμως, υπάρχουν κάποιοι που φέρονται να υπερέβησαν τα εσκαμμένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως των Σπορ" και του Παντελή Διαμαντόπουλου, κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού φέρονται να τραγούδησαν υβριστικά συνθήματα για την σύζυγο του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου προς το τέλος του γλεντιού. Για το γεγονός αυτό όμως ενημερώθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος εμφανίζεται έξαλλος, αφού δεν περίμενε ποτέ ότι θα υπήρχε τέτοια συμπεριφορά από συναδέλφους του.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ