Έξαλλος ο Σπανούλης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως των Σπορ" ο Βασίλης Σπανούλης είναι πολύ εκνευρισμένος, αφού ενημερώθηκε ότι κατά την διάρκεια των εορτασμών των παικτών του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπήρξαν κάποιοι που τραγούδησαν συνθήματα εναντίον της συζύγου του.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ στον 5ο τελικό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού σε γνωστό κέντρο διασκέδασης. Τόσο έντονα που έχουν διαρρεύσει διάφορα VIDEO που δείχνουν παίκτες της ομάδας να τραγουδούν υβριστικά συνθήματα. Όπως φαίνεται όμως, υπάρχουν κάποιοι που φέρονται να υπερέβησαν τα εσκαμμένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως των Σπορ" και του Παντελή Διαμαντόπουλου, κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού φέρονται να τραγούδησαν υβριστικά συνθήματα για την σύζυγο του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου προς το τέλος του γλεντιού. Για το γεγονός αυτό όμως ενημερώθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος εμφανίζεται έξαλλος, αφού δεν περίμενε ποτέ ότι θα υπήρχε τέτοια συμπεριφορά από συναδέλφους του.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Κανένα αντρικό κούρεμα δεν θα νικήσει το buzz cut

Υπάρχει σίγουρα ένα τίμιο, κοντό κούρεμα που ταιριάζει και στο δικό σου πρόσωπο. Και τώρα είναι η ώρα να το δοκιμάσεις.

Οι αρνητές των εμβολίων δεν είναι απλά ηλίθιοι, είναι επικίνδυνοι

Ένα ζήτημα που μπορεί να φαίνεται καθαρά ιατρικό μπορεί να έχει και τις πολιτικές του προεκτάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ