ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξαλλος ο Μπλατ: "Με εξοργίζουν οι απολύσεις των προπονητών της EuroLeague"

Έξαλλος ο Μπλατ: "Με εξοργίζουν οι απολύσεις των προπονητών της EuroLeague"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για τις πολλές απολύσεις προπονητών στην EuroLeague και ξεσπάθωσε, λέγοντας ότι είναι εκνευρισμένος από αυτό το φαινόμενο.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Τουρκία, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (24/1) την Φενέρμπαχτσε (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 20η αγωνιστική της EuroLeague . Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή των "ερυθρόλευκων" ο Ντέβιντ Μπλατ κλήθηκε να κάνει τις... καθιερωμένες δηλώσεις, οι οποίες όμως μόνο με τυπικές δεν έμοιαζαν.

Με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν ποια είναι η άποψή του για τις απολύσεις των προπονητών στην EuroLeague - αφού μετά την απόλυση του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Χίμκι 7 από τις 16 ομάδες έχουν αλλάξει τεχνικό! - ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέσπασε: " Δεν είναι δυνατόν να έχουν απολυθεί 7 από τους 16 προπονητές. Αυτό το γεγονός με εξοργίζει. Δεν μπορώ να το δεχθώ με τίποτα. Όλοι αυτοί οι προπονητές είναι πάρα πολύ καλοί και δεν έχουν τον σεβασμό που πρέπει από τις ομάδες τους".

Ακολούθως ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Φενέρ: " Είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πολλά χρόνια με τον ίδιο κορμό και έχει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει μία μεγάλη πορεία στην διοργάνωση , όμως θα είμαστε έτοιμοι για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε κάτι καλό. Θα είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε".

Κλείνοντας, είπε για τη... μάχη των πάγκων που θα δώσει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: " Πάντα έχουμε δυναμικές μάχες όποτε αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο. Τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ένας προπονητής με μακρά ιστορία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ