ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O έντονος διάλογος του Σφαιρόπουλου με δημοσιογράφο

O έντονος διάλογος του Σφαιρόπουλου με δημοσιογράφο

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου της Cosmote TV σχετικά με την εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα και του απάντησε σε έντονο ύφος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ , ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε για τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο δημοσιογράφος Άρης Μπάρκας ανέλαβε να κάνει τις ερωτήσεις στον τεχνικό του Ολυμπιακού και μια από αυτές ενόχλησε τον προπονητή των ερυθρολεύκων.

Η ερώτηση αφορούσε την εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, ειδικά όσον αφορά την επιθετική του λειτουργία, με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και την εντός έδρας ήττα για την 6η αγωνιστική της Euroleague από τους "πράσινους".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενοχλήθηκε από την διατύπωση μιας ερώτησης και απάντησε σε έντονο ύφος στον Άρη Μπάρκα, λέγοντάς του μεταξύ άλλων πως " Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σας. Εχουμε τέσσερις νίκες στη EuroLeague, αποκλείσαμε τον Αρη και πήγαμε στον Τελικό, τι εννοείτε; Κερδίσαμε τα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε; Μόνο από τον Παναθηναϊκό χάσαμε, σωστά; Θέλουμε να φτιάξουμε την ψυχολογία, μην τα μηδενίζουμε όλα. Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να κερδίζει ακόμη κι αν βάζει 50 πόντους. Σε όποιον αρέσει αυτό το μπάσκετ".

Δείτε το σχετικό VIDEO και το περιστατικό στα 58 δευτερόλεπτα:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ