ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Έκλεισε" Τιγί ο Ολυμπιακός

"Έκλεισε" Τιγί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Κιμ Τιγί και μόνο οι υπογραφές απομένουν προκειμένου να κάνει δικό του τον διεθνή Γάλλο φόργουορντ (VIDEO).

Κέρδισε τη μάχη με τη Χίμκι ο Ολυμπιακός. Όπως μετέδωσε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3, οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν με τον Κιμ Τιγί και έβαλαν στη "μηχανή" τους έναν φόργουορντ που μπορεί να τους βοηθήσει πολύ στην επίθεση, δίνοντας τις ανάσες που χρειάζεται ο Γιώργος Πρίντεζης στη θέση "4".

Ο Γάλλος φόργουορντ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και μέσα στην ημέρα ενδέχεται να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το γαλλικό σάιτ bebasket.fr έχει οψιόν για το ΝΒΑ.

Ο 28χρονος φόργουορντ προέρχεται από μία αρκετά καλή χρονιά στη Μπασκόνια, παρά την πληθώρα ψηλών που είχε η βασκική ομάδα. Ο Τιγί είχε 6,4 πόντους, 3,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ τα νούμερά του ήταν λίγο καλύτερα στην EuroLeague, όπου είχε 6,9 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά αγώνα σε κάτι λιγότερο από 19 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η Χίμκι είχε ενδιαφερθεί έντονα τις προηγούμενες ημέρες για την απόκτηση του Γάλλου, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βιλερμπάν και εν συνεχεία έπαιξε σε Μούρθια και Μπασκόνια. Το 2014 ήταν μέλος της Εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο μικρότερος αδερφός του, Κιγιάν, είναι και αυτός διεθνής με την Εθνική Εφήβων της Γαλλίας, που αγωνίζεται αυτές τις ημέρες στο παγκόσμιο κύπελλο του Καΐρου.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ