ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασαν την τελευταία στιγμή στο ΟΑΚΑ ο Αγγελόπουλοι

Έφτασαν την τελευταία στιγμή στο ΟΑΚΑ ο Αγγελόπουλοι

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε χωρίς τους προέδρους της ΚΑΕ, αλλά την τελευταία στιγμή, τόσο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όσο και ο αδερφός του, Γιώργος, αποφάσισαν να δώσουν το "παρών" στο ΟΑΚΑ.

Αν και η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο ΟΑΚΑ χωρίς τους προέδρους των πρωταθλητών Ελλάδας, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να δείχνουν πως δεν θα έρθουν στην έδρα του Παναθηναϊκού για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, τελικά, άλλαξαν απόφαση.

Συγκεκριμένα, τόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όσο και ο αδερφός του, Γιώργος, με απόφαση της τελευταίας στιγμής, ήρθαν στο ΟΑΚΑ και έκατσαν δίπλα στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια των Πειραιωτών να κάνουν το 2-0 στην σειρά των τελικών.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με το που έγιναν αντιληπτοί από το φίλαθλο κοινό του Παναθηναϊκού, αποδοκιμάστηκαν και έκατσαν δίπλα στον πάγκο της ομάδας τους, μαζί με τους Ματ Λοτζέσκι, Ντάνιελ Χάκετ και Πάρι Μαραγκό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ