ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυνατό φιλικό χωρίς Σπανούλη-Παπανικολάου για τον Ολυμπιακό

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (28/9, 16:00) σε φιλικό παιχνίδι την δευτεραθλήτρια Τουρκίας, Μπεσίκτας, χωρίς τους Σπανούλη και Παπανικολάου, σε ακόμα ένα δυνατό φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Η Μπεσίκτας είναι ο πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο 11ο τουρνουά "Tubad Basketbol" (16:00) στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό των "ερυθρόλευκων" στην προσπάθειά τους να ετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη (τενοντίτιδα) και Κώστα Παπανικολάου (επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο), οι οποίοι έμειναν στην Ελλάδα. Ακόμα κι έτσι όμως, το συγκεκριμένο φιλικό αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εντάξει όσο πιο ομαλά γίνεται στο σύνολο τους νέους παίκτες.

Ο λόγος για τους Ρόμπερτς, Τόμπσον, Στρέλνιεκς, Τιλί, Μακλίν και Μπόγρη, οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να εντρυφήσουν στην φιλοσοφία του Ολυμπιακού, με τα μέχρι τώρα δείγματα πάντως να είναι ενθαρρυντικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ