ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο μέρες ρεπό το "δώρο" του Σφαιρόπουλου στους παίκτες

ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανακοίνωσε μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές ότι δίνει δύο μέρες ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι το πανηγύρισαν αναλόγως. Δείτε το σχετικό VIDEO.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα VIDEO από τα αποδυτήρια του "Σινάν Ερντέμ" λίγες στιγμές μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές , δείχνοντας την ομιλία του Γιάννη Σφαιρόπουλου προς τους παίκτες, αλλά και την έκπληξη τους τους είχε επιφυλάξει: Τις δύο ημέρες ρεπό που τους έδωσε για να ξεκουραστούν!

"Συγχαρητήρια σε όλους. Άλλη μία μάχη, άλλη μία νίκη. Δεν παίξαμε καλά. Το ξέρουμε αυτό. Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση, αλλά η άμυνά μας γενικά ήταν καλή. Τους αφήσαμε να σκοράρουν κάποιους εύκολους πόντους. Επιθετικά θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει κάποια λάθη και να είχαμε κάποιες καλύτερες ιδέες. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως δείξαμε χαρακτήρα γι' ακόμη μία φορά. Παλέψατε μέχρι τέλους. Δεν πανικοβοληθήκαμε. Μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια! Συνεχίζουμε! Δύο μέρες ρεπό." είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, με τους παίκτες να υποδέχονται με χαρά τα τελευταία νέα.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ