ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίχως Σπανούλη-Πρίντεζη στη Καβάλα, πρόβλημα και ο Χάντερ

Δίχως Σπανούλη-Πρίντεζη στη Καβάλα, πρόβλημα και ο Χάντερ
INTIME SPORTS

Ο Σπανούλης πάει για μαγνητική εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη και δεν ταξιδεύει στη Καβάλα, όπως και ο Πρίντεζης. Πρόβλημα και με τον Χάντερ, ταξιδεύουν με την ομάδα οι Παπαπέτρου και Λοτζέσκι.

Το ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού θυμίζει... Ερυθρό Σταυρό, ύστερα από τους συνεχόμενους τραυματισμούς που έχουν πλήξει τους Πειραιώτες. Η ομάδα μοιάζει με "νοσοκομείο".

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα στο δεξί του πόδι, αποχωρώντας από το ΣΕΦ κουτσαίνοντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμποράλ, έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι στη Καβάλα και θα πάει για μαγνητική ώστε να εξεταστεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Δεν θα ταξιδέψει στη Καβάλα ούτε και ο Γιώργος Πρίντεζης, καθαρά για λόγους ξεκούρασης, αφού έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του (τράβηγμα στη μέση) και θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας από την Δευτέρα (30/11).

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα την Παρασκευή (27/11), καθώς στο παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα του γύρισε το πόδι. Παρά τον τραυματισμό του, ο νεαρός φόργουορντ θα ακολουθήσει την αποστολή στη Καβάλα, θα δοκιμάσει να προπονηθεί το Σάββατο (28/11) και τότε το προπονητικό-τιμ θα αποφασίσει το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του στον αχίλλειο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στη Καβάλα. Όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και θα πάρει λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Τα θέματα με τους τραυματισμούς όμως δεν τελειώνουν εδώ. Και ο Οθέλο Χάντερ (!) τραυματίστηκε στο παιχνίδι απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα, καθώς ο Αμερικανός σέντερ έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο ορθό μηριαίο. Δεν προπονήθηκε με την ομάδα την Παρασκευή (27/11), αλλά θα ταξιδέψει με τον Ολυμπιακό στην Καβάλα, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (δεν προπονήθηκε), με τον Σέρβο διεθνή είναι σε στάδιο ανάρρωσης από τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπώρησε.

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για την Καβάλα το πρωί του Σαββάτου (28/11), με το τζάμπολ της αναμέτρησης να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (29/11) το απόγευμα (17:00).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ