ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δένει" στο λιμάνι ο Μπόγρης

"Δένει" στο λιμάνι ο Μπόγρης

Ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Απομένουν λεπτομέρειες για να γίνει το "deal". Έχει μιλήσει για τον ρόλο του στην ομάδα. Πρόταση για τριετές συμβόλαιο με οψιόν.

Ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει το "deal" ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και τον 28χρονο Έλληνα σέντερ.

Ο Γιώργος Μπόγρης έχει δεχτεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μιλήσει μαζί του για τον ρόλο που έχουν σκοπό να του δώσουν στο ρόστερ, δηλαδή εκείνον του τρίτου σέντερ, πίσω από τους Κεμ Μπιρτς και Νίκολα Μιλουτίνοβ, τον οποίο και ο Έλληνας σέντερ έχει αποδεχτεί με χαρά, με τον παίκτη να είναι ενθουσιασμένος στην προοπτική να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός του έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με οψιόν για κάθε χρόνο συνεργασίας. Ο 28χρονος (19/2/1989) σέντερ, γνωρίζει αρκετά καλά τους "90άρηδες" του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Παπανικολάου, καθώς ήταν συμπαίκτης μαζί τους, στις μικρές Εθνικές ομάδες, κατακτώντας το 2009 το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των U-20.

Ο Γιώργος Μπόγρης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηλυσιακό, ακολούθως υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού (2009-2011), συνέχισε την καριέρα του σε Άρη (2011-2012) και Πανιώνιο (2012-2013) όταν και συνεργάστηκε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ακολούθως (2013-2014) έπαιξε μπάσκετ στον ΠΑΟΚ και μετά συνέχισε την καριέρα του στην Ισπανία. Αρχικά αγωνίστηκε στην Ανδόρρα (2014-2015), μετά στην Μπιλμπάο (2015-2016), ενώ πέρσι φόρεσε την φανέλα της Τενερίφη, με την οποία κατέκτησε το Champions League της FIBA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ