ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες ο Ομπράντοβιτς!

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πιο χαλαρό βράδυ της ζωής του στο ΣΕΦ πέρασε την Τετάρτη ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που στο φινάλε δεν μπορούσε να περπατήσει εξαιτίας των θαυμαστών που του ζητούσαν μια φωτογραφία.

Να που τα έφερε έτσι ο χρόνος και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πέρασε ένα πραγματικά όμορφο (από κάθε άποψη) βράδυ στο ΣΕΦ, στο γήπεδο που έζησε τεράστιες επιτυχίες, αλλά και πολλές δύσκολες στιγμές στην προπονητική του καριέρα. Βλέπετε, ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε ταξίδεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στο Φάληρο για τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς , κάθισε στις courtside καρέκλες του σταδίου και δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με φίλους του αθλήματος που μπορεί να ήταν fans του Ολυμπιακού, μπορεί κάποιας άλλης ομάδας. Μικρή σημασία έχει αυτό.

Ο Ομπράντοβιτς έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές, ήταν άλλωστε η πιο χαλαρή επίσκεψη της ζωής του σε αυτό το γήπεδο, δεν αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει selfies αφού πρώτα τίμησε και αυτός τον μέντορά του, τον άνθρωπο που τον ενέπνευσε όσο κανένας άλλος στο ξεκίνημα και την πορεία της προπονητικής του καριέρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ