ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό ο Έντι Τζόνσον

Δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό ο Έντι Τζόνσον

Ο Έντι Τζόνσον αποθέωσε τον Στεφ Κάρι έχοντας ως φόντο του ένα κασκόλ του Ολυμπιακού. (VIDEO)

Μπορεί να έμεινε στην Ελλάδα μόλις ένα χρόνο, ωστόσο φαίνεται ότι αυτός ήταν αρκετός για να δεθεί με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Έντι Τζόνσον, ο οποίος αγωνίστηκε στους ερυθρόλευκους τη σεζόν 1994-95.

Πριν από μερικές ημέρες στο πλαίσιο της στήλης του στο "hoopshype" εμφανίστηκε έχοντας ως φόντο ένα κασκόλ του Ολυμπιακού.

Ο 56χρονος πρώην άσος του ΝΒΑ ήταν γνωστός για το "δολοφονικό" του σουτ κάτι που έκανε τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά να τον αποθεώσουν. Να υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκα το 1995. Για να φτάσουν μέχρι εκεί οι ερυθρόλευκοι χρειάστηκε μια μεγάλη εμφάνιση του Τζόνσον στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό όπου σταμάτησε στους 27 πόντους.

Σε ό,τι αφορά τώρα την άποψη του για τις εξωπραγματικές εμφανίσεις του Στεφ Κάρι ο πρώην άσος του ΝΒΑ ήταν ξεκάθαρος. "Ο Στεφ Κάρι είχε μια τρομερή σεζόν πέρσι. Μία από τις καλύτερες που έχουμε δει στη Λίγκα εδώ και πολλά χρόνια. Κάτι που του επέτρεψε να κερδίσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά και εκείνον του πρωταθλητή μαζί με τους συμπαίκτες του.

Πολλοί θεωρούσαν ότι μετά τον τίτλο θα πήγαιναν για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις διακοπές τους, όμως υπήρξε μεγάλη συζήτηση γύρω από αυτούς και το πόσο τυχεροί ήταν που κέρδισαν τον τίτλο. Οι παίκτες ψήφισαν ως περσινό MVP τον Χάρντεν και τώρα όλοι αναρωτιούνται γιατί ο Κάρι παίζει σε αυτό το επίπεδο φέτος. Εγώ βλέπω το γιατί. Γιατί αρκετοί τον αμφισβήτησαν όπως έκαναν και με τους συμπαίκτες του.

Παίζει σε ένα επίπεδο που έχουμε να το δούμε από όταν έπαιζε ο Μάικλ Τζόρνταν. Είναι ο καλύτερος σουτέρ που έχω δει. Δεν υπάρχει τρόπος να τον σταματήσεις".

Δείτε το σχετικό βίντεο

Eddie Johnson explains why Stephen Curry's hot start is not surprising.

Posted by HoopsHype on  Tuesday, 10 November 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ