ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτό είναι το σχέδιο για το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού στο Ελληνικό

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103,3 το χρονικό της μετακόμισης του Ολυμπιακού από το ΣΕΦ σε καινούριο γήπεδο στην περιοχή του Ελληνικού σε βάθος διετίας. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Μιλώντας στην εκπομπή "Το 10 το κακό" ο Παντελής Διαμαντόπουλος μίλησε για το σχέδιο που υπάρχει στον Ολυμπιακό για τη μετακόμιση των "ερυθρολεύκων" από το ΣΕΦ στο Ελληνικό σε βάθος διετίας.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr από τον Μάρτιο, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήθελαν να αποκτήσει ο Ολυμπιακός μία μπασκετική έδρα, με τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού να βρίσκονται στο μυαλό τους . Αυτό το ρεπορτάζ ήρθε να εμβαθύνει τώρα ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ξεκαθάρισε ότι η μελέτη έχει ήδη προχωρήσει και ο Ολυμπιακός έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μετακομίσει από το ΣΕΦ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν θα πάει στο υπάρχον γήπεδο στο Ελληνικό παρά σε καινούρια εγκατάσταση που θα χτιστεί από την αρχή στο πλαίσιο της ανάπλασης της περιοχής, ενώ η μετακόμιση αυτό δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από το 2020.

" Το θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί, αν και ούτως ή άλλως είναι κάτι που έχει απασχολήσει καιρό. Δεν είναι κάτι που λέχθηκε πρώτη φορά. Και παλαιότερα έχει γίνει αναφορά από τον Παντελή Βλαχόπουλο στο Sport24.gr. Η ουσία είναι αυτή: Το θέμα έχει τελειώσει, έχει δρομολογηθεί. Οι Αγγελόπουλοι θα το κάνουν το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός θα έχει καινούριο γήπεδο. Θα είναι δικό του. Θα πληρώσει για αυτό. Θα είναι μία εγκατάσταση στην οποία θα τοποθετήσει τις ακαδημίες, τα καταστήματα και γενικώς ό,τι έχει σχέση με τον Ολυμπαικό θα είναι εκεί" υποστήριξε αρχικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Ακολούθως ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 τόνισε: " Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να πέσουν μία και καλή οι υπογραφές με την εταιρία 3Λ του Ομίλου Λάτση που έχει αναλάβει την ανάπλαση της περιοχής. Μέχρι το τέλος του 2018 δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί το γήπεδο. Ως το τέλος του 2018 θα έχει οριστικοποιηθεί το θέμα με μακέτες και όλα. Στην συνέχεια, με το που πέσουν οι υπογραφές, θα ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής. Αυτό θέλει μία διετία περίπου. Δεν θα φύγει από το ΣΕΦ τώρα, εκεί θα παίζει την επόμενη διετία".

Τέλος, μιλώντας για το θέμα της χωρητικότητας του νέου γηπέδου, πώς θα μοιάζει και τι προδιαγραφές θα υπάρχουν, αποκάλυψε: " Ο χώρος αυτός, όλη η ανάπλαση, πιάνει όλη την παραλιακή ως την Βουλιαγμένης. Σε αυτή την περιοχή θα φταχθεί πάρκο και διάφορα πράγματα. Εκεί μέσα, ανάλογα με την συμφωνία, θα ετοιμαστεί και το γήπεδο, το οποίο θα είναι καινούριο. Θα χωράει 12.000 κόσμο. Θα είναι σύγχρονο κλειστό γήπεδο. Θα είναι κάτι μεταξύ Forum της Αρμάνι Μιλάνο και Αμπνί Ιπεκτσί. Θα έχει parking ίσης χωρητικότητας με την χωρητικότητά του, επειδή αυτή είναι η προϋπόθεση που έχει θέσει η EuroLeague για συμμετοχή στην διοργάνωση"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ