ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτή είναι η αλήθεια στην περίπτωση του Έρικ Γκριν

Αυτή είναι η αλήθεια στην περίπτωση του Έρικ Γκριν

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναρωτιέται "γιατί δεν υπάρχει εξέλιξη και ανακοίνωση για τον Έρικ Γκριν", όμως τα πράγματα είναι απλά στην περίπτωση του Αμερικανού σκόρερ.

Αφού κράτησε τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Βαγγέλη Μάντζαρη με νέα συμβόλαια και ακολούθως απέκτησε τους Κιμ Τιλί, Γιώργο Μπόγρη και Τζέιμς ΜακΛίν για να δυναμώσει τη φροντ-λάιν του, συν την προσθήκη του Γιάνις Στρέλνιεκς στην περιφερειακή του γραμμή, ο Ολυμπιακός έχει αφήσει μόλις δυο ανοιχτά μέτωπα για να ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη σεζόν 2017-18.

Ένα από αυτά που δεν απασχολούν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παράγοντες της ομάδας του Πειραιά, είναι αυτό του Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε μερικές καλές εμφανίσεις τη χρονιά που πέρασε. Υπήρχαν ορισμένα ματς που έκανε επίδειξη της εκτελεστικής του δεινότητας, ειδικά σε εκείνα που είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά στο σύνολο δεν είχε διάρκεια στην απόδοση του και δεν κατάφερε να "κουμπώσει" στον επιθυμητό βαθμό που περίμεναν και ήθελαν οι "ερυθρόλευκοι" (τόσο αγωνιστικά, όσο και από θέμα χαρακτήρα) και είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει παρελθόν για τους φιναλίστ της φετινής EuroLeague.

Μπορεί οι Πειραιώτες να ξεψαχνίζουν την αγορά και να ψάχνουν γκαρντ, αλλά επειδή ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το "διαζύγιο" με τον Έρικ Γκριν, αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχουν πιθανότητες παραμονής του στον Ολυμπιακό για δεύτερη σερί σεζόν. Απλώς η διορία που έχουν οι Πειραιώτες για να τον ενημερώσουν είναι η 20η Ιουλίου. Ο ελαφρύς γκαρντ γνωρίζει ότι είναι ουσιαστικά ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, θα πάρει ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση για το "σπάσιμο" του συμβολαίου του και θα αποχαιρετήσει.

Τη σεζόν 2016-17 ο Γκριν είχε 9.9 πόντους (81.7% στις βολές, 47.1% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά 20.3 λεπτά συμμετοχής σε 36 αγώνες της EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ