ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Ζάγκρεμπ υπό των φόβο νέων επεισοδίων

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο Ζάγκρεμπ υπό των φόβο νέων επεισοδίων
INTIME SPORTS

Η Αστυνομία του Ζάγκρεμπ πραγματοποιεί συνεχείς έρευνες προκειμένου να σιγουρευτεί πως δεν βρίσκονται στην πόλη οι οπαδοί του Ολυμπιακού, για το αποψινό (19/11, 20:00) παιχνίδι με την Τσεντεβίτα.

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κροατία. Τότε (στις 20/10) ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου στα πλαίσια του Champions League, τώρα είναι η ομάδα μπάσκετ των "ερυθρολεύκων" για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Euroleague απέναντι στην Τσεντέβιτα (19/11, 20:00).

Τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν προ μηνός όμως, με την επίθεση Κροατών σε δημοσιογράφους υποχρέωσε την Αστυνομία του Ζάγκρεμπ να είναι πολύ πιο αυστηρή αυτή τη φορά, υπό των φόβο νέων ταραχών. Γι αυτό δεν είναι λίγοι οι αστυνομικοί που κάνουν βόλτες στην πόλη προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Κροατία για το αποψινό παιχνίδι. Μαζί έχουν αναλάβει να προστατεύσουν τους δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί.

Προς το παρόν το μόνο που παρατηρείται είναι έντονη κινητικότητα, με τα πνεύματα να παραμένουν ήρεμα. Αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως θα κυλήσουν δίχως παρεκτροπές. Το Sport24.gr βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ και θα σας μεταφέρει οτιδήποτε νεότερο από την κροατική πρωτεύουσα, όπως επίσης από τον αγώνα των "ερυθρολεύκων" με την Τσεντέβιτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ