Ασπίδα προστασίας των Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έστειλαν μήνυμα ότι είναι εδώ για να προστατεύουν τον Ολυμπιακό λίγο πριν από τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League. Αποφασιστικότητα και ελπίδα για εξομάλυνση της κατάστασης.

Η κίνηση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου να βάλουν στο παιχνίδι και την κυβέρνηση λίγο πριν από τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League δείχνει ότι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν με κάθε τρόπο την ομάδα τους εν όψει των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό. Γι αυτό και έστειλαν επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, γι αυτό και ζήτησαν ακόμα και να διακοπεί το πρωτάθλημα ή να γίνουν τα ματς με τους πράσινους με ξένους διαιτητές.

Οι δύο πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν παρακολουθούν άπραγοι τις εξελίξεις - όπως κατηγορούνται ακόμα και από οπαδούς της ομάδας τους - και θα φτάσουν μέχρι εκεί που μπορούν, προκειμένου να έχει σωστή αντιμετώπιση η ομάδα τους στους τελικούς.

Οι Αγγελόπουλοι θεωρούν πως δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσαν να κάνουν προς αυτή την κατεύθυνση, με δεδομένο ότι είχαν ζητήσει τον Φεβρουάριο την παρέμβαση του Γιώργου Βασιλειάδη για τους διαιτητές της EuroLeague. Στην πορεία δε, είδαν τους τέσσερις διαιτητές (Κορομηλά, Γκόντα, Φούφη και Παπαπέτρου) να μπαίνουν σταδιακά στα ματς της Stoiximan.gr Basket League, αλλά να μην συμπεριλαμβάνονται στην κλήρωση των ημιτελικών και των τελικών, τουλάχιστον στους δύο πρώτους αγώνες.

Στην επιστολή τους οι Αγγελόπουλοι δεν ζητούν την παραίτηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, αλλά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ υπέρ των διαιτητών της EuroLeague. Συν τοις άλλοις, θεωρούν ότι η Πολιτεία πρέπει να παρέμβει και στο μπάσκετ, όπως έκανε και στο ποδόσφαιρο.

Μπαίνουν μπρoστά για να προστατεύσουν την ομάδα τους και βάζουν στο παιχνίδι την πολιτεία και την κυβέρνηση, μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνει κάτι άσχημο στους τελικούς. Γι' αυτό ζήτησαν τη διακοπή του πρωταθλήματος ή να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές. Με αποφασιστικότητα έδειξαν στους φίλους του Ολυμπιακού ότι δεν παραμένουν απαθείς και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS