ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Oι διακοπές τελείωσαν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος άρχισε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ το πρωί της Παρασκευής (17/8) ήρθε στην Ελλάδα και λίγες ώρες μετά βρέθηκε στο ΣΕΦ, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη (χαλαρή) προπόνηση του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Το "παρών" στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν έδωσαν όλοι οι παίκτες των "ερυθρολεύκων", ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε μία προπόνηση - προσαρμογής. Όλοι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ κάποιοι εξ αυτών έκαναν και το Functional Movement Screen τεστ. Επίσης, οι Σάσα Βεζένκοφ, Γιάνις Τίμα και Ζακ ΛεΝτέι υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Το απόγευμα της Παρασκευής (17/08) ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δει μαζεμένους όλους τους παίκτες του και να κάνει την πρώτη -έστω και χαλαρή- προπόνηση εν όψει της νέας χρονιάς!

Πρόκειται για προπόνηση προσαρμογής, όπως άλλωστε θα είναι και αυτές που θα ακολουθήσουν το Σάββατο (17/08) και την Κυριακή (18/09).

Από κει και πέρα, την Πέμπτη (16/08) οι Σάσα Βεζένκοφ, Γιάνις Τίμα και Ζακ ΛεΝτέι έκαναν πλήρες πακέτο εξετάσεων, ενώ σήμερα (17/08) υποβλήθηκαν όλοι οι παίκτες σε καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις. Επίσης, οι περισσότεροι (κάποιοι το είχαν κάνει νωρίτερα) έκαναν FMS (Functional Movement Screen) τεστ (σχετική φωτό Βεζένκοφ).

Την Δευτέρα (20/08) θα περάσουν από εργομετρικά, ενώ την Τρίτη (21/08) θα γίνει η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας (πρωί-απόγευμα). Η απογευματινή προπόνηση θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου (17.30).".

Άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Photo credits: Olympiacos BC

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ