ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρχισε επαφές με Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός

Άρχισε επαφές με Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός άρχισε τις διαπραγματεύσεις με τον Σάσα Βεζένκοφ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα.

Το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και ημέρες στον Πειραιά. Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου πάντως αρχίζει να ακούγεται ολοένα και περισσότερο. Ο 23χρονος Βούλγαρος φόργουορντ με το ελληνικό διαβατήριο απασχολεί πλέον έντονα τον Ολυμπιακό , που βλέπει στο πρόσωπο του μία καλή λύση για τη θέση "4".

Οι "ερυθρόλευκοι" άρχισαν τις επαφές με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, χωρίς πάντως να έχει υπάρξει κάποια συμφωνία προς το παρόν. Την προηγούμενη χρονιά, την τρίτη στη Βαρκελώνη, ο Βεζένκοφ είχε 6,9 πόντους κατά μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα και 3,5 στην Euroleague, με το χρόνο συμμετοχής του να πέφτει σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν (2016-17).

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ψάχνει Αμερικανούς για τις θέσεις "3" και "4", έχοντας ως εναλλακτικό πλάνο να ξεκινήσει τη χρονιά με επτά ξένους. Από εκεί και πέρα, σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει και την υπόθεση της μεταγραφής του Πιέρια Χένρι , ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Ντέβιντ Μπλατ για τη θέση "1".

Απόψε αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να γνωριστεί με τα μέλη της νέας ομάδας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ