ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποθέωση και συγκίνηση για Παπανικολάου και Μπόγρη σε προπόνηση του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες"

Αποθέωση και συγκίνηση για Παπανικολάου και Μπόγρη σε προπόνηση του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες"

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιώργος Μπόγρης συμμετείχαν σε προπόνηση του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Ορίζοντες στο πλαίσιο προγράμματος "ΟΝΕ Team" της EuroLeague, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμμετέχοντες.

Η πρώτη σκηνή στο VIDEO της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την συμμετοχή των Κώστα Παπανικολάου και Γιώργου Μπόγρη στο πρόγραμμα ONE Team της EuroLeague τα λέει λίγο-πολύ όλα: Την στιγμή που μπήκε στο παρκέ ο Παπανικολάου, ένα από τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α (Κέντρο Ειδικής εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες) "Ορίζοντες" τρέχει προς το μέρος του φόργουορντ του Ολυμπιακού και πηδάει στην αγκαλιά του. Ακολούθησαν κι άλλοι, με τον Γιώργο Μπόγρη να παίρνει ακολούθως την σκυτάλη στην αποθέωση.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε μία προπόνηση των αθλητών του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες" και έδειξαν να το διασκεδάζουν, προσφέροντας ενδιάμεσα χαμόγελα. Τόσο ο Παπανικολάου όσο και ο Μπόγρης μόνο σαν αγγαρεία δεν είδαν αυτή την κίνηση, παρά συμμετείχαν ενεργά στην προπόνηση, έκαναν την πλάκα τους και γενικά πέρασαν καλά, σε μία όμορφη εικόνα.

Δείτε το όμορφο VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ