ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποσύρεται για Χένρι ο Ολυμπιακός

Charlotte's Pierria Henry (15) brings thew ball up the court against Dayton during the first half of an NCAA college basketball game in Charlotte, N.C., Wednesday, Feb. 27, 2013. (AP Photo/Chuck Burton)
AP Photo/Chuck Burton AP PHOTO/CHUCK BURTON

Ο Πιέρια Χένρι καθυστέρησε να απαντήσει και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποσύρει την πρότασή του για τον πλέι μέικερ της Τόφας.

Ο Πιέρια Χένρι ήταν με το ενάμιση πόδι στον Ολυμπιακό , όμως ξαφνικά άλλαξε στάση και οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να αποσύρουν την πρότασή τους για τον Αμερικανό πλέι μέικερ.

Αλλαγή πλάνων, λοιπόν, στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά στον 26χρονο γκαρντ, που σε κάθε ευκαιρία έλεγε πως θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και οι διαπραγματεύσεις μαζί του, αλλά και με την Τόφας είχαν φτάσει σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Ο Χένρι άρχισε τις... καθυστερήσεις, ο ατζέντης του έβαζε συνεχώς όλο και περισσότερους όρους, η υπογραφή στο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό δεν μπήκε ποτέ κι έτσι οι διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να αλλάξει κι αυτή στάση.

Ενημέρωσε πως δεν μπορεί να ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση και τις συνεχείς απαιτήσεις της πλευράς του παίκτες και αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει πλέον αλλού για τον γκαρντ που θα συμπληρώσει την περιφέρειά του. Διότι είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί άλλος ένας πλέι μέικερ, με βάση το πλάνο που έχει θέσει ο Ντέιβιντ Μπλατ.

AP Photo/Chuck Burton

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ