ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απογοήτευση και αυτοκριτική

Απογοήτευση και αυτοκριτική
INTIME SPORTS

Απογοητευμένοι αποχώρησαν οι παίκτες και το προπονητικό-τιμ του Ολυμπιακού από το ΣΕΦ, δίχως όρεξη για πολλά λόγια. Αναγνώρισαν τα λάθη τους, ξέρουν τι πρέπει να διορθώσουν.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια υπήρχε μεγάλη απογοήτευση, τόσο από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, καθώς χάθηκε ένας στόχος, όσο και από την κακή αγωνιστική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν κακό παιχνίδι, το ξέρουν και οι ίδιοι και αυτό τους προβλημάτισε.

Οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι, τα πρόσωπα τους ήταν σκυθρωπά και οι περισσότεροι δεν είχαν όρεξη για πολλά λόγια. Ένας-ένας οι παίκτες αποχωρούσαν από το γήπεδο, δείχνοντας εμφανώς απογοητευμένοι. Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν είχε όρεξη για κουβέντα, όπως ούτε είχαν οι Βασίλης Σπανούλης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βαγγέλης Μάντζαρης, οι οποίοι κατά την έξοδο τους από τα αποδυτήρια πήγαν κατευθείαν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους και αποχώρησαν.

Οι Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Πρίντεζης, Πάτρικ Γιανγκ, Ντι Τζέι Στρόμπερι και Γιάννης Αθηναίου ήταν οι μόνοι που βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν για λίγο στους εκπροσώπους του Τύπου. Άπαντες αναγνώρισαν τα λάθη που πραγματοποίησαν στο ματς σαν ομάδα, έκαναν την αυτοκριτική τους και παράλληλα παραδέχθηκαν πως ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε περισσότερο έτοιμος σαν σύνολο.

Οι παίκτες ανέλαβαν την ευθύνη της ήττας και του αποκλεισμού, παραδέχτηκαν πως έκαναν κακό παιχνίδι, αλλά τους φάνηκε υπερβολικό το γεγονός πως οι πράσινοι πήραν πολλές βολές (46 στο σύνολο), αλλά και πολλά φάουλ. Για παράδειγμα, ο Διαμαντίδης κέρδισε εννιά φάουλ και ο Σπανούλης μόλις δύο, με τους διαιτητές να σφυρίζουν διαφορετικά σε ανάλογες φάσεις των δύο παικτών. Αυτό ήταν κάτι που τους φάνηκε περίεργο.

Δεν στέκονται όμως εκεί και δεν ψάχνουν για δικαιολογίες για την ήττα. "Εμείς φταίμε που χάσαμε" τόνισαν. "Θέλουμε χρόνο να βρούμε την χημεία μας, θέλουμε χρόνο ώστε να μάθουμε καλά ο ένας τον άλλον. Κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά ώστε να βελτιωθούμε. Έπρεπε να παρουσιαστούμε περισσότερο επιθετικοί, αλλά δεν το κάναμε. Δεν ήμασταν όσο έτοιμοι θα έπρεπε για αυτό το ματς. Προχωράμε, η σεζόν μόλις άρχισε", δήλωσαν μεταξύ άλλων μετά το τέλος του ματς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ