ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απίστευτη επίθεση σε Γιαννακόπουλο!

Απίστευτη επίθεση σε Γιαννακόπουλο!

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Μίλησαν για το ζήτημα ντόπινγκ, για μπράβους και την ανομία στην Ελλάδα!

Σφοδρή επίθεση από τους αδελφούς Αγγελόπουλος προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ολυμπιακού! Όλα ξεκίνησαν με αφορμή ερώτηση για τον... χαρτοπόλεμο των τελευταίων ημερών.

Θυμηθείτε το LIVE της παρουσίασης

Αρχικά μίλησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: ''Δεν βλέπουμε αυτό που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες ως πόλεμο ανακοινώσεων. Ο κόσμος και η κοινή γνώμη πρέπει να μαθαίνουν την αλήθεια. Οι απόψεις μας είναι πάντα τεκμηριωμένες, με βάση τη λογική και την ηθική!

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αδελφός του, Γιώργος: ''Αν θα σταματήσει ο Γιαννακόπουλος να βγάζει ανακοινώσεις; Δεν το ξέρουμε αυτό. Εμείς μιλάμε για πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα, ενδιαφέρουν εσάς τους δημοσιογράφους. Πρέπει να έχετε ενημέρωση. Πάμε στα πρόσφατα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι έκπτωτος και μένει στη θέση του. Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Τώρα αν αυτός αρχίσει και απαντάει και χτυπιέται και λέει διάφορα, είναι ένα άλο θέμα.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι έκπτωτος με βάση την απόφαση της ΕΦΙΠ που δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Αυτή τη στιγμή παραμένει πρόεδρος και λέει: ''Εγώ θα μείνω!''. Πήγε στον πέμπτο τελικό ενώ δεν έπρεπε να πάει... Είναι έκπτωτος με απόφαση της ΕΦΙΠ και λέει: ''Εγώ θα μείνω εκεί γιατί είμαι ο Γιαννακόπουλος!''. Σε μερικούς αρέσει αυτό. Το ότι δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα.

''Θέλει πρωτάθλημα με ντόπινγκ ο Γιαννακόπουλος;''

Τώρα αυτά που λέει για την κλήρωση στο πρωτάθλημα... Κατάλαβε πέντε μέρες μετά τι έγινε και αντέδρασε επειδή είπαμε ότι θέλουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ. Που είναι το κακό δηλαδή; Θέλει ο Γιαννακόπουλος πρωτάθλημα με ντόπινγκ; Γιατί παρεξηγήθηκε; Γιατί χτυπιέται; Ο κύριος Χάντζος τελείωσε από τη θέση που είχε και αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Για να μην υπάρχουν σκιές και αμφισβητήσεις. Δεν μπορεί να είναι ελεγκτής κι ελεχόμενος ο ίδιος!

Πηγαίνει κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού, να μην λέμε ονόματα και λέτε εσείς ότι κάτι εννοούμε, να κάνει ότι είναι να κάνει και το μπουκαλάκι να πηγαίνει στον κάθε Χάντζο; Δεν πρέπει να έχει καμία ανάμειξη ο κύριος Χάντζος, ο οποίος είναι εξαιρετικός επιστήμονας. Καλό είναι, ό,τι θέλει να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους! Να έλθει εδώ στο φως της ημέρας, να μιλήσουμε σαν άντρες. Μην κυνηγάει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με μπράβους στις φυσούνες. Γιατί φωνάζουν για το ντόπινγκ; Οι ίδιο δεν φώναζαν για έλεγχο ντόπινγκ; Με αίμα κτλ σε όλους τους παίκτες; Το πρωτάθλημα πρέπει να είναι επί ίσοις όροις, σε όλα τα επίπεδα.

Απίστευτη επίθεση σε Γιαννακόπουλο!

''Πρωτάθλημα με μπράβους να κυνηγάνε τον Σχινά;''

Από κει και πέρα, η θέση μας είναι σαφής για τη φοροδιαφυγή. Όταν εξαγγέλονται μπάτζετ 30-40 εκατομμύρια και στον ισολογισμό φαίνονται 12, δημιουργεί ερωτηματικά αυτό. Τι να κάνουμε; Εμείς είπαμε ότι δεν θέλουμε πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή. Τι πετάγεται και φωνάζει ο Γιαννακόπουλος; Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή; Δεν καταλαβαίνω. Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε. Δηλαδή, θέλουν οι παίκτες και οι προπονητές πρωτάθλημα με αλητεία; Πιστεύετε δηλαδή ότι τα παιδιά εδώ θέλουν πρωτάθλημα με τρεις μπράβους να κυνηγάνε τον Σχινά μαζί με τον Γιαννακόπουλο; Θέλουμε τέτοιο πρωτάθλημα; Δηλαδή τι θα γίνει αν βγει ο Αγγελόπουλος και κυνηγήσει τους διαιτητές με τους μπράβους;

Τι θα γίνει αν βγάλω εγώ μια εφημερίδα, την ''Κόκκινη''; Κάθε μέρα να βρίζω, κάθε μέρα να κάνω αυτό που κάνει η ''Πράσινη''. Τι θα γίνει; Θα τελειώσει κανένας αγώνας; Θα λένε ότι κινδυνολογούμε μετά. Ότι φοβόμαστε να το αντιμετωπίσουμε. Αν ο Αγγελόπουλος βγάλει την ''Κόκκινη'', φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε τι θα γίνει. Το θέμα με τις ανακοινώσεις δεν έχει να κάνει μόνο με τους τελευταίους δύο μήνες. Ο Γιαννακόπουλος απαντάει σε όλα λες και τον αφορούν όλα.

''Δεν πρέπει να φύγουν οι σκιές από πάνω του;''

Η μοναδική ανακοίνωση στην οποία δεν απάντησε ήταν η κλήρωση στην Ισπανία πέρσι, όπου έκανα μια δήλωση, ότι φαντάζομαι συμμερίζεται ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα. Δεν απάντησε ποτέ. Δηλαδή τι; Θέλει να παίζει στοίχημα; Ο ίδιος ελέγχεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ για παράνομο στοιχηματισμό. Έχει ξεκινήσει μια έρευνα. Τελικά τι έγινε; Δεν πρέπει να μας πει; Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο; Να φύγουν οι σκιές από πάνω του. Να βγει να πει ότι δεν υπάρχει ζήτημα. Τώρα όσον αφορά το νόμιμο στοίχημα, του ΟΠΑΠ τότε. Αν υπάρχουν δημοσιεύματα και λένε ότι ο κύριος Γιαννακόπουλος στοιχημάτισε 500.000 ευρώ στον τελικό Κυπέλλου και ο ίδιος δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει. Τελικά, έπαιξε ή δεν έπαιξε στοίχημα;

Θέλουμε όλοι εμείς στο μπάσκετ εδώ να παίζουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων στοίχημα; Δηλαδή ο Αγγελόπουλος. Θέλουμε να παίζει στοίχημα στους αγώνες της ομάδας του, 500 χιλιάδες στο Κύπελλο, και μετά να διακοπεί ο αγώνας και να πάρει τα λεφτά του πίσω; Θέλουμε τέτοιες καταστάσεις; Πρέπει να αποφασίσουμε. Δεν είναι πόλεμος ανακοινώσεων. Είναι βασικές διαφωνίες σε στρατηγικά θέματα φιλοσοφίας και αρχών. Υπάρχει ουσία από πίσω''.

''Οι διεθνείς μας δεν ήταν πλήρως ασφαλισμένοι''

Εν συνεχεία, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν για το ζήτημα των ασφαλιστηρίων των διεθνών. ''Οι παίκτες μας δεν ήταν πλήρως ασφαλισμένοι. Έχουμε τοποθετηθεί δημοσίως επί του θέματος. Οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι. Διαπιστώθηκε αυτό, βγήκαν ανακοινώσεις. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Υπήρχε μια συνάντηση με τον κόουτς, τον κύριο Κατσικάρη, πολύ πριν από την κλήρωση. Έγιναν επαφές και συζητήσεις με την Πολιτεία. Ήταν σαφής η βούλησή της. Σε συνδυασμό με τις δικές μας κινήσεις, αποφασίσαμε να πάνε οι παίκτες μας στην Εθνική, για το καλό του Ολυμπιακού πάντοτε. Και των ίδιων των παικτών'' ήταν η σχετική τοποθέτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Απίστευτη επίθεση σε Γιαννακόπουλο!

''Μόνο ο Γιαννακόπουλος και οι λογιστές του!''

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκαν για το ζήτημα των ισολογισμών. Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος: ''Για τους ισολογισμούς, το μόνο που άλλαξε είναι ότι ο Παναθηναϊκός εμφάνισε κερδοφόρο ισολογισμό. Μια ιστορική εξέλιξη! Εντάξει, έχουν έναν ειδικό τρόπο και τα καταφέρνουν, εμείς δεν τα καταφέρνουμε. Δεν τον έχουμε βρει ακόμα... Ο Παναθηναϊκός έχει έναν τρόπο κι έχει έναν κερδοφόρο ισολογισμό ενώ ο Ολυμπιακός έχει ζημιές μεγάλες. Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος και κάνει αυξήσεις κεφαλαίου, ο Παναθηναϊκός δεν κάνει αυξήσεις κεφαλαίου. Δεν άλλαξε αυτό. Ο Ολυμπιακός κάνει αυξήσεις κεφαλαίου, πληρώνει τους αναλογούντες φόρους των αθλητών, των προπονητών, της ομάδας. Φόρος στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και όλα αυτά. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν το κάνει. Έχει μια άλλη πατέντα''.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε: '' Αυτό που μάλλον αναμένεται είναι ότι περιμένουμε δεύτερο συνεχόμενο κερδοφόρο ισολογισμό! Πως γίνονται κερδοφόροι ισολογισμοί στο ελληνικό μπάσκετ, μόνο ο Γιαννακόπουλος ξέρει και οι λογιστές του. Εμείς ακόμα δυσκολευόμαστε, δεν το έχουμε καταφέρει. Μάλλον εμείς κάνουμε κάτι λάθος''.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα 10 χρόνια που συμπληρώνουν φέτος τα αδέλφια στα κοινά της ΚΑΕ Ολυμπιακός: ''Έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές και στην Πόλη, και στο Λονδίνο. Πήγαμε στο Βερολίνο και στο Παρίσι. Σίγουρα μάθαμε πράγματα, δεν είμαστε αλάνθαστοι. Θέλουμε να ξαναείμαστε σε Φάιναλ Φορ και τίτλους στην Ελλάδα. Έστω και όπως έχει το σύστημα εδώ. Μακάρι να έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο σε όλα τα παιχνίδια. Να έχουμε την υγεία μας και να έχουμε αντοχές για αυτά που θέλουμε να κάνουμε''.

''Σε αυτή τη ζωή δεν θα αλλάξει η ΚΕΔ!''

Παράλληλα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στο ζήτημα αλλαγής της ΚΕΔ. '''Για το θέμα της αλλαγής της ΚΕΔ... Δεν βλέπουμε να γίνεται στην υπάρχουσα μορφή. Σε αυτή τη ζωή δεν θα αλλάξει η ΚΕΔ!!! Εκτός αν ψηφιστεί το αθλητικό νομοσχέδιο και αλλάξει το σύστημα. Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα. Αν ψηφιστεί κι έχει τις διατάξεις αυτές, ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές και το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο ώστε να μην μιλάει κανείς''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ