ΜΠΑΣΚΕΤ

Απευθείας στην Λευκάδα από την Τενερίφη οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Απευθείας στην Λευκάδα από την Τενερίφη οι διεθνείς του Ολυμπιακού
EUROKINISSI

Με πέντε παίκτριες θα αντιμετωπίσει σήμερα (27/9, 17:00) ο Ολυμπιακός την Βενέτσια στο τουρνουά της Λευκάδας. Την Παρασκευή θα ενσωματωθούν οι έξι διεθνείς παίκτριες των "ερυθρόλευκων".

Την Τετάρτη (26/9) ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης και την Παρασκευή οι παίκτριες του Ολυμπιακού θα βρίσκονται κιόλας στην Λευκάδα. Εκεί δηλαδή όπου θα διοργανωθεί το διεθνές τουρνουά στο οποίο θα πάρουν μέρος οι "ερυθρόλευκες", κάνοντας την αρχή σήμερα με τον αγώνα κόντρα στην ιταλική Βενέτσια (27/9, 17:00).

Οι Εβίνα Σταμάτη, Αφροδίτη Κοσμά, Κατερίνα Σωτηρίου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου και Πηνελόπη Παυλοπούλου δεν πρόκειται βέβαια να αγωνιστούν σήμερα. Όλες αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα την Παρασκευή, με σκοπό να αγωνιστούν την ίδια ημέρα απέναντι στην διοργανώτρια Νίκη Λευκάδας (28/9, 19:30).

Όσον αφορά στον σημερινό αγώνα με την Βενέτσια, ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει στην διάθεσή του πέντε παίκτριες όλες κι όλες, γι' αυτό λοιπόν και η αναμέτρηση αναμένεται να έχει προπονητικό χαρακτήρα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ