ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού

EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη σεζόν 2019/20 ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, που θα δώσει τουλάχιστον δέκα φιλικούς αγώνες πριν από την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός , οι άνθρωποι του οποίου ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (5/8) το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη σεζόν 2019/20. Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν τη δουλειά στις 22 Αυγούστου, με το βασικό μέρος να γίνεται και φέτος στο Μέτσοβο και την ομάδα να συμμετέχει σε δύο μεγάλα τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 22 Αυγούστου και η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μέτσοβο στις 26. Εκεί θα δώσει, στις 30 του μήνα, το πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν απέναντι στον Ηρακλή, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και την 1η Σεπτεμβρίου πριν την επιστροφή στον Πειραιά. Στις 4/9 ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για την Ιταλία και εκεί θα συμμετάσχει σε τουρνουά με τις Αναντολού Εφές, Βενέτσια και Αρμάνι Μιλάνο (6 και 7/9).

Στη συνέχεια θα γίνουν επί αθηναϊκού εδάφους φιλικά με την Ούνικς Καζάν (11/9), τον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς (17 και 20/9), το Περιστέρι (21/9) πριν από το Gomelsky Cup της Μόσχας όπου θα βρεθούν επίσης η ΤΣΣΚΑ, η Ούνικς Καζάν και ο Προμηθέας.

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι Γουίλ Τσέρι, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Ίθαν Χαπ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Μπράντον Πολ, Αντώνης Κόνιαρης, Κέβιν Πάντερ, Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοβ, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Αλεξέι Ποκουσέβσκι, αρκετοί από τους οποίους (Κουζμίνσκας, Μιλουτίνοβ, Πρίντεζης, Παπανικολάου και ίσως Κόνιαρης) αναμένεται να χάσουν αρκετή από την προετοιμασία εξαιτίας των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες Λιθουανίας, Σερβίας και Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ