ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε τον Λο ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε τον Λο ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση του Έισι Λο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος ενισχύεται σημαντικά στην περιφέρεια πριν το τζάμπολ του TOP-16 της Ευρωλίγκας (video)

Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Ράσιτς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Έισι Λο ο οποίος είχε ολοκληρώσει πρόσφατα τη συνεργασία του με την Παρτίζαν.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής με μία λιτή ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμφώνησε με τον καλαθοσφαιριστή Acie Law ως το τέλος της σεζόν".

Την τελευταία σεζόν, ο 27χρονος ύψους 1.91μ. αγωνίστηκε στην Παρτίζαν με την οποία φέτος αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια της Αδριατικής Λίγκας, πετυχαίνοντας 120 συνολικά πόντους. Κατά μέσο όρο είχε 9,2 πόντους με 45,6% στα δίποντα και 38,1% στα τρίποντα. Επίσης είχε δύο ριμπάουντ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά παιχνίδι.

Στην Ευρωλίγκα σε 9 παιχνίδια που πήρε μέρος είχε 12,7 πόντους κατά μέσο όρο με το ποσοστό του στα σουτ δύο πόντων να φτάνει το 45%.

Το Who is Whο του παίκτη

Hμερομηνία Γέννησης: 25/1/1985

Τόπος Γέννησης: Ντάλας, Τέξας

Θέση: Γκαρντ

Ύψος: 1.91

Πρ. Ομάδες: Texas A&M (2003-07), Atlanta Hawks (2007-09), GS Warriors – Charlotte Bobcats – Chicago Bulls (2009-10), Memphis Grizzlies – GS Warriors (2010-11), Partizan (2011)

Διακρίσεις: Νούμερο 11 επιλογή στο ντραφτ του 2007 από τους Ατλάντα Χοκς

Ανακοίνωσε τον Λο ο Ολυμπιακός

Φεύγουν οι Λούκας και Χάουαρντ

Οι δύο Αμερικανοί του Ολυμπιακού που δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και θα αποχωρήσουν από το Λιμάνι είναι ο Κειλίν Λούκας και Ματ Χάουαρντ. Οι δύο παίκτες δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και έτσι οι Ντόρσεϊ και Λο θα πάρουν τις θέσεις τους στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ