ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε τον Κατσίβελη

Ανακοίνωσε τον Κατσίβελη
INTIME SPORTS

O Δημήτρης Κατσίβελης είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 19χρονος γκαρντ θα είναι παίκτης των "ερυθρόλευκων" για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο νεαρός παίκτης ακολούθησε τον δρόμο που άλλοτε χάραξαν οι Σλούκας, Παπανικολάου, Γιαννόπουλος και Καραθανάσης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Κατσίβελη. Ο 19άχρονος γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.


Who is Who…

Hμ. Γεν.: 1/10/1991
Θέση: Γκαρντ
Ύψος: 1.94
Πρ. Ομάδες: Μαντουλίδης

Διακρίσεις: Πρωταθλητής Ευρώπης το 2008 με την Εθνική Εφήβων. Δευτεραθλητής Κόσμου το 2009 με την Εθνική Νέων. Δευτεραθλητής Ευρώπης το 2010 με την Εθνική Νέων.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό: " Είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος. Για κάθε αθλητή της ηλικίας μου είναι ένα μεγάλο όνειρο να βρεθεί σε μια μεγάλη ομάδα και ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη. Αυτή είναι η ευκαιρία μου και δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη", τόνισε ο 19άχρονος γκαρντ και συμπλήρωσε: " Το επίπεδο της ομάδας φοβίζει έναν παιδί της ηλικίας μου, αλλά από την αλλη μου δίνει κίνητρο να δουλέψω περισσότερο, να προσπαθήσω ακόμα πιο πολύ".

Ο Κατσίβελης θα συναντήσει στον Ολυμπιακό δυο συμπαίκτες του στις μικρές εθνικές ομάδες: " Και με τον Σλούκα και τον Παπανικολάου είμαστε φίλοι και ειδικά τον πρώτο καιρό πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ. Ξέρω ποιος είμαι και που πάω και θα κάνω ότι χρειαστεί για να το πετύχω. Ότι χρειαστεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ