ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλόνσο: "Η απουσία του Σον Τζέιμς είναι οριστική"

Αλόνσο: "Η απουσία του Σον Τζέιμς είναι οριστική"

Ο προπονητής της Μπιλμπάο τόνισε πως ο Σον Τζέιμς δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Δεν παίζει το Σάββατο (5/12) ο Αμερικανός σέντερ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε μετά το τέλος της χθεσινής (3/12) αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο πως ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σον Τζέιμς . " Μας έχει προταθεί, τον κοιτάμε σοβαρά, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε", σχολίασε χαρακτηριστικά μετά από ερώτηση που του έγινε.

Τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια που φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ στο ΣΕΦ είναι πολλά, με τον Σίτο Αλόνσο να προσθέτει ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ που έχει ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας. Ο προπονητής της Μπιλμπάο μίλησε για τον αυριανό (5/12) αγώνα της ισπανικής ομάδας με την Φουενλαμπράδα, για τη Liga Endesa, επισημαίνοντας πως ο Σον Τζέιμς δεν θα είναι παρών. Ο λόγος; " Η απουσία του είναι οριστική", ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν επεκταθεί και πει ότι " είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχει κάνει".

Ενισχύοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης έχει ήδη αποχαιρετήσει τους "άνδρες με τα μαύρα", ο Ισπανός προπονητής επεσήμανε πως στην περίπτωσή του " ξέραμε τι μεταγραφή κάναμε", για να εξηγήσει πως τη θέση του θα πάρει " ο Σεϊντού Αμπουμπακάρ, που θα ταξιδέψει στη Φουενλαμπράδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή δουλειά με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα".

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα κι όλα δείχνουν πως άμεσα ο Ολυμπιακός θα προσθέσει στο δυναμικό του τον σέντερ που αναζητούσε από τη στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά ο Πάτρικ Γιανγκ. Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων, αφού -εκτός των άλλων- σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι "ερυθρόλευκοι" πλήρωσαν το πρωί της Παρασκευής (4/12) το buy out του Σον Τζέιμς. Όπερ και σημαίνει πως πλέον απομένουν τα τυπικά από πλευράς τους.

Στη θέση του ο Μπέγκιτς

Στην Ισπανία δεν έμειναν εκεί, αφού ο Ιγκόρ Μιντέγκια (δημοσιογράφος του Solobasket) αποκάλυψε πως οι "άνδρες με τα μαύρα" έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Μίρζα Μπέγκιτς! Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού φαντάζει ως το Νο1 φαβορί για την αντικατάσταση του Σον Τζέιμς στη φροντ λάιν της Μπιλμπάο, με τον Ισπανό δημοσιογράφο να κάνει λόγο -μέσω "τιτιβίσματος- για... τελειωμένη δουλειά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ