ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγραβάνης στο Κλίβελαντ, Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ στο Σαν Αντόνιο

Αγραβάνης στο Κλίβελαντ, Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ στο Σαν Αντόνιο

Τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη πήγαν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους Σαν Αντόνιο Σπερς να συνεχίζουν να έχουν εκείνα των Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιώργου Πρίντεζη.

Όπως έγινε γνωστό, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς των Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Λοβ, Ντουέντ Ουέιντ, Ντέρικ Ρόουζ και Αϊζάια Τόμας, ανακοίνωσαν πως απέκτησαν τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη από τους Ατλάντα Χοκς, τον οποίο και είχαν επιλέξει στον δεύτερο γύρο (59η επιλογή) του Draft το 2015.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού, εκείνοι που τα δικαιώματα τους τα έχουν ομάδες στο ΝΒΑ, είναι οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιώργος Πρίντεζης. Αμφότεροι, έχουν συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως και το 2020, με τα δικαιώματα τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου να ανήκουν στους Σαν Αντόνιο Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει στο μυαλό του να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι τα "σπιρούνια" αναμένεται να προσεγγίσουν την πλευρά του Σέρβου σέντερ, ο οποίος έχει σχετικό buy-out στο συμβόλαιο του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ