ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγραβάνης για Παπαπέτρου: "Απαράδεκτη η συμπεριφορά του, πρέπει να φέρεσαι αντρίκεια"!

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Αγραβάνης... απασφάλισε και σε μία συνέντευξη-ποταμό χαρακτήρισε "απαράδεκτη" την συμπεριφορά του Παπαπέτρου, κυρίως λόγω του τρόπου που επέλεξε να αφήσει τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Αγραβάνης λέει - και γράφει - πάντα αυτό που σκέφτεται. Αυτό έκανε και σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο σημερινό (5/8) της εφημερίδας "ΦΩΣ", όπου δεν δίστασε να απαντήσει σε ό,τι ρωτήθηκε και να πάρει θέση για πολλά πράγματα. Ακόμα και για τη μετακίνηση του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, όπου χαρακτήρισε "απαράδεκτη" την συμπεριφορά του άλλοτε συμπαίκτη του, παραδεχόμενος ότι το post του στο Instagram την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία του Παπαπέτρου με τον Παναθηναϊκό απευθυνόταν σε αυτόν .

"Φυσικά ήταν για εκείνον. Τι να πω, ψέματα;" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αγραβάνη, πριν... απασφαλίσει: "Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, η συμπεριφορά του Ιωάννη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να φέρεται αντρίκεια. Ειδικά σε μία ομάδα που τον έχει στηρίξει πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη τα τελευταία χρόνια! Εντάξει, ο καθένας θα κριθεί στο γήπεδο..."

Ακόμα, ο διεθνής φόργουορντ είπε:

Για την κατάστασή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο (ρήξη χιαστού):" Είμαι κανονικά στη διάρκεια της αποθεραπείας, κάνω τα βάρη μου, ασκούμαι και στο γήπεδο, πέρασα ταλαιπωρία, αλλά πλησιάζω στο να είμαι εντελώς έτοιμος. Ταλαιπωρήθηκα πολύ καιρό. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε το τι έγινε και πώς μπήκα στο χειρουργείο. Σημασία έχει το μέλλον και να επιστρέψω στο γήπεδο δυνατός. Ο χιαστός είναι πανέτοιμος. Αλλά θέλουν δουλειά τα γύρω-γύρω. Ελαστικότητα, ευλυγισία".

Ενώ για το αν τον είχε αδικήσει ο Σφαιρόπουλος:" Όταν δεν έπαιζα καλά, με άφηνε έξω και αυτό με βοήθησε. Σίγουρα όμως κάποιες τιμωρίες θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικές".

Για το αν είχε ευθύνη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια: "Δεν νομίζω. Δεν κάναμε ακραίες προπονήσεις, υπήρχε χρόνος για ξεκούραση και αποκατάσταση. Σίγουρα κάτι έχει φταίξει και πρέπει να βρεθεί, διότι είμαστε η μόνη ομάδα τα τελευταία χρόνια που έχει σταθερά αυτό το πρόβλημα".

Για το πότε λήγει το συμβόλαιό του και αν η δήλωσή του για τον Παπαπέτρου σχετίζεται με αυτό:" Το 2020. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι λέω αυτά που πιστεύω πάντα".

Για το αν αγαπάνε τον Ολυμπιακό όσοι έμειναν: "Αναφέρεσαι νομίζω στους Έλληνες και στον Μιλουτίνοφ που έχει γίνει κι αυτός Έλληνας. Ξεκάθαρα όσοι έμειναν πέρυσι και φέτος στον Ολυμπιακό, αγαπάνε πολύ την ομάδα κι έχουν πεισμώσει πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, διότι 2 χρόνια χωρίς τίτλο για τον Ολυμπιακό μάς έχει στοιχίσει. Οι παίκτες έχουμε δείξει πόσο αγαπάμε την ομάδα παίζοντας και με... ένα πόδι".

Για την ανησυχία στον κόσμο των "ερυθρόλευκων" ότι μπορεί να αποχωρήσουν οι Αγγελόπουλοι μετά την απώλεια του πρωταθλήματος:" Τι να σχολιάσω τώρα, απέδειξαν την αγάπη τους στον Ολυμπιακό ξανά, εγώ ξέρω ότι είναι εδώ και μας στηρίζουν έμπρακτα. Και αυτοί και εμείς θέλουμε να επανέλθουμε στους τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια κι αυτό τα λέει όλα".

Για το αν υπάρχει κάποιο κόμπλεξ απέναντι στον Παναθηναϊκό: "Κανένα κόμπλεξ. Πέντε χρόνια που είμαι εδώ, δύο φορές το πήραμε, τρεις φορές το χάσαμε. Συν ότι έχουμε καλύτερη ευρωπαϊκή παρουσία από τον Παναθηναϊκό αυτά τα χρόνια. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι δεν έχει κόμπλεξ, αφού έχει πάει και έχει κάνει τόσα μπρέικ μέσα στο ΟΑΚΑ. Αν είχε κόμπλεξ, δεν θα το έκανε αυτό. Νομίζω ότι δεν διαχειριζόμαστε καλά τα συναισθήματά μας στις σειρές με τον Παναθηναϊκό. Και παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες".

Για το ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες: "Τι να πω, τα έχουν πει τόσοι και τόσοι, πιο σημαντικοί από εμένα, αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ