ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλος: "Σημαντική η συγνώμη του Παναθηναϊκού"

Αγγελόπουλος: "Σημαντική η συγνώμη του Παναθηναϊκού"
INTIME SPORTS

Μιλώντας στη κάμερα της NOVA, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι η συγνώμη από την πλευρά του Παναθηναϊκού είναι σημαντική, ενώ για την ομάδα του Ολυμπιακού σχολίασε πως οι Πειραιώτες διαθέτουν καλύτερο υλικό, τόσο στην θέση "5", όσο και στις υπόλοιπες θέσεις.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της κλήρωσης της Basket League Σκρατς 2015-16 . Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων μίλησε τόσο για την συγνώμη του Παναθηναϊκού, όσο και για την ομάδα των ερυθρολεύκων ενόψει της νέας σεζόν.

-Πήρατε το βραβείο της καλύτερης ομάδας, της Πρωταθλήτριας ομάδας για φέτος αλλά εγώ θα σταθώ αλλού. Μας είπατε γι’ αυτό, αλλά εγώ θα σταθώ κάπου αλλού. Άκουσα δηλώσεις σύμπνοιας, άκουσα δηλώσεις ενωτικές, άκουσα πολύ όμορφα πράγματα. Ας κρατήσουμε αυτές τις δηλώσεις κι ας περιμένουμε μέχρι να το δούμε. Τι να περιμένουμε από το φετινό πρωτάθλημα; Περιμένετε όλα αυτά που ακούσαμε να γίνουν έστω και λίγο.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: "Η συγνώμη από πλευράς Παναθηναϊκού σίγουρα είναι σημαντική όπως διατυπώθηκε κι απ’ όποιον κι αν διαβάστηκε. Εννοώ ότι ο Πρόεδρος και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες δεν μίλησαν αλλά ο άνθρωπος που μίλησε τους εκπροσωπεί και το σεβόμαστε αυτό. Μακάρι να τα δούμε όλα αυτά και στην πράξη. Και στα γήπεδα φέτος. Να μην έχουμε δηλαδή αυτά που έγιναν πέρσι".

-Σαν ελληνικό μπάσκετ είμαστε έτοιμοι να τραβήξουμε μια γραμμή και να πούμε ότι έγινε, έγινε και να πούμε από δω και πέρα δουλεύουμε για το καλό του μπάσκετ χωρίς φαινόμενα τα οποία δεν τα θέλετε ούτε εσείς, δεν τα θέλει ούτε ο Παναθηναϊκός.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: "Μακάρι να γίνει αυτό αλλά πρέπει να θυμόμαστε τι έχει γίνει. Να τραβήξουμε ακριβώς γραμμή; Να μην το συνεχίζουμε συμφωνώ, αλλά δεν μπορεί κάποια πράγματα. Δηλαδή έχουν βγει κάποιες αποφάσεις που δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί. Εμείς δεν είμαστε δικαιοσύνη".

-Όχι δεν μιλάω για τις εκκρεμείς αποφάσεις αλλά για πράγματα που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: " Σαν πνεύμα συμφωνούμε. Και ο Παναθηναϊκός σήμερα έδειξε μια διάθεση καλή".

Αγγελόπουλος: "Σημαντική η συγνώμη του Παναθηναϊκού"
INTIME SPORTS

-Ολυμπιακός 2015-16. Τι περιμένετε να δείτε διαφορετικό; Τι σχεδιάζετε στο μυαλό σας μαζί με τον κόουτς;

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: " Ο κόουτς σχεδιάζει, όχι εμείς. Μια ομάδα ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε υλικό καλύτερο πιστεύω και στη θέση «5» και στα γκαρντ έχουμε κορμιά ψηλά, παιδιά δυνατά που μπορούν να παίξουν από το «1» έως το «3». Ο Στρόμπερι, ο Χάκετ. Υπάρχει ομοιογένεια, υπάρχει ο βασικός κορμός που συνεχίζει".

-Ψήλωσε η ομάδα λίγο με τον Γιανγκ συν τον Μιλουτίνοφ;

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: " Αυτό λέω, στα σέντερ είμαστε. Όταν ο τρίτος σέντερ είναι ο Μιλουτίνοφ έχεις ενισχυθεί. Σε μια σεζόν που έχει τόσα παιχνίδια Ευρωλίγκας και ελληνικό πρωτάθλημα όσο πιο δυνατό και γεμάτο ρόστερ έχεις τόσο καλύτερο".

-Ναι, γιατί έχετε να υπερασπιστείτε και το γεγονός ότι ήσασταν φιναλιστ Ευρωλίγκας.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: " Αυτό έχεις να υπερασπιστείς, ο στόχος δηλαδή είναι να φτάσεις στο Φάιναλ Φορ. Απ’ εκεί και πέρα παλεύεις. Το πρωτάθλημα ναι, έχεις να το υπερασπιστείς".

-Στο πρωτάθλημα λοιπόν. Ο Παναθηναϊκός πέρσι σε μια κυριολεκτικά δύσκολη καμπή. Ο Ολυμπιακός κυριαρχικός επικράτησε με 3-0. Περιμένετε δυσκολότερη μάχη φέτος.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: "Να πούμε βέβαια ότι το σκορ πέρσι ήταν 5-0 κι αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει και ο Παναθηναϊκός σε βάρος μας. Μπορεί να το έχει κάνει κάποια χρονιά. Δεν είναι όμως κάτι που συμβαίνει συχνά. Ο Παναθηναϊκός φέτος πιστεύω ότι θα είναι πιο δυνατός από πέρσι. Και στη θέση του σέντερ, κι έναν προπονητή πολύ καλό πήρε. Πιστεύω ότι θα έχει πιο δυνατή ομάδα".

Αγγελόπουλος: "Σημαντική η συγνώμη του Παναθηναϊκού"
INTIME SPORTS

-Το ντέρμπι νωρίς πως σας φαίνεται; Δεύτερη αγωνιστική.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: " Εμένα μου αρέσουν τα ντέρμπι νωρίς. Πάντα υπάρχουν και δικαιολογίες, τα ψιλοανέτοιμος. Πάντα υπάρχει κάτι…"

-Όποιος χάσει φέρνει τη δικαιολογία δηλαδή;

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: " Δεν το λέω αυτό. Είναι ωραίο να βλέπεις τις ομάδες και ανέτοιμες. Έτοιμες θα τις δούμε και τον Μάιο".

-Είναι πρόκληση να παίξεις και ανέτοιμος.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: " Είναι ωραίο, ανεβαίνει το ενδιαφέρον του κόσμου, οι προπονητές φορτσάρουν σε συστήματα από νωρίς οπότε θα μας βγει σε καλό και στην Ευρωλίγκα αυτό".

-Κάτι τελευταίο. Ο κύριος Χαλβατζάκης μίλησε για την αυξημένη προσέλευση των φιλάθλων. Αισιοδοξείτε κι εσείς ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στο μπάσκετ όπως το κάνει τα τελευταία δυο χρόνια;

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.: " Ναι. Εμείς ειδικά έχουμε αύξηση φέτος στα διαρκείας μας. Πολύ σημαντική αύξηση και ελπίζουμε ότι ο κόσμος αυτός που κυρίως σε μας έρχεται περισσότερο σε παιχνίδια Ευρωλίγκας να έρχεται και στο πρωτάθλημα της Α1 περισσότερο γιατί θα έχει ωραίο θέαμα και όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και αξίζει να βλέπεις και θέαμα. Στην Ευρωλίγκα υπάρχει περισσότερο το άγχος της νίκης, στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι λίγο πιο χαλαρά, θα έχουμε και παιχνίδια μεσημέρια που είναι για οικογένειες. Αυτά είναι ωραία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ