ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι: "Υπάρχει περιθώριο για... δώρο"

Αγγελόπουλοι: "Υπάρχει περιθώριο για... δώρο"

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μίλησαν για το 81-75 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, απάντησαν στο αν θα υπάρξει κάποιο... δώρο (βλ. ενίσχυση) στην ομάδα τους, ενώ αναφέρθηκαν και στο χαρτοπόλεμο που προηγείται κάθε ντέρμπι αιωνίων.

Το πρώτο πράγμα που είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (στον ΟΤΕ TV) ήταν " δώσαμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Είναι σημαντική νίκη θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα, καθώς είχαμε πάρει μεγάλη διαφορά", ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόσθεσε " αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως πάμε για το «διπλό» στη Μάλαγα. Φεύγεις από το σήμερα και πας στον επόμενο στόχο".

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε πίεση, ο μεν είπε " βέβαια και υπήρχε" και ο δε πως " είχα άγχος. Ήταν αξιόμαχος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός. Ήταν δύσκολο παιχνίδι".

Στο αν θα υπάρχει κάποια ενίσχυση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε " δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είναι θέμα του προπονητή", με τον Παναγιώτη να εξηγεί ότι "α ν εννοείς αγωνιστικό δώρο, πέραν του Ιανουαρίου, υπάρχει περιθώριο μέχρι την 6η αγωνιστική στο ΤΟΡ16 για αλλαγή στο ρόστερ. Αν κριθεί τότε από τον προπονητή θα δούμε. Εκτός αγωνιστικού, να είναι όλοι υγιείς. Σήμερα είδαμε να παίζουμε μαζί οι Ντάρντεν και Λοτσέσκι. Περιμένουμε τον Παπαπέτρου. Τον Ιανουάριο θα δούμε τον Ολυμπιακό κομπλέ".

Ως προς την ανταλλαγή ανακοινώσεων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε " διαφωνώ μαζί σας. Δεν υπάρχει «χαρτοπόλεμος». Έχουμε τοποθετηθεί στη Media Day και σε άλλες εκδηλώσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει 5 ανακοινώσεις και εμείς ούτε μία. Δεν υπάρχει θέμα «χαρτοπόλεμου". Ο Παναγιώτης επισήμανε " αυτό που μπορεί να γίνει, είναι να σέβονται και οι δύο πλευρές τους νόμους. Εμείς ήμασταν τιμωρημένοι και βλέπαμε τις μεταδόσεις από το σπίτι μας. Η αντίθετη πλευρά δεν το σεβάστηκε και «έφαγε» άλλους 10 μήνες με το Ρέθυμνο. Έστω κι αν κάναμε υπερβολικές δηλώσεις δεν ήρθαμε στο γήπεδο".

Το σημερινό ήταν ένα από τα πιο ήρεμα ντέρμπι "αιωνίων", με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να λέει " μπορεί να γίνει σε πολλά παιχνίδια. Και με καλύτερη ατμόσφαιρα. Έχει σχέση με την προηγούμενη ερώτηση και το κλίμα να είναι ήσυχο. Είναι δύσκολο με τις δηλώσεις, τις ανακοινώσεις που έβγαιναν ανά δύο ώρες. Αλλά μπορεί να πάει καλύτερα".

Ο Γιώργος στάθηκε στο ότι " οι παίκτες μεταξύ τους δεν έχουν πρόβλημα. Θέλει δηλώσεις και από τους παράγοντες σε αντίστοιχο πνεύμα. Στην δική μας πρώτη παρουσία στο ΟΑΚΑ, με τη νίκη μας στον τρίτο τελικό, με τη λήξη του αγώνα, είδατε τις δηλώσεις κάναμε. Χαρήκαμε δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το σύνολο των οπαδών του Παναθηναϊκού και ακολούθησε ένα παιχνίδι".

Ολοκληρώνοντας, κλήθηκαν να απαντήσουν στο αν γνωρίζουν πότε θα βγει η απόφαση του αθλητικού δικαστή, για το Κύπελλο, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να λέει "αναμένουμε. Δεν γνωρίζουμε κάτι. Πιστεύουμε μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν ξέρουμε κάτι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ