ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι: "Ελαφρά μειωμένο το μπάτζετ του Ολυμπιακού"

Αγγελόπουλοι: "Ελαφρά μειωμένο το μπάτζετ του Ολυμπιακού"

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκαν στο μπάτζετ του Ολυμπιακού, το οποίο σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν είναι ελαφρά μειωμένο.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μία συγκεκριμένη οικονομική πολιτική, η οποία δεν άλλαξε από την έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ στο Λιμάνι, όπως άλλωστε επιθυμούσε και ο ίδιος . Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκαν στο μπάτζετ του Ολυμπιακού και σημείωσαν τις διαφορές που υπάρχουν σε σύγκριση με εκείνο των ανταγωνιστών του στην EuroLeague.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξει αύξηση στο μπάτζετ του Ολυμπιακού: "Έχει ξεκινήσει η σεζόν οπότε δεν υπάρχει κάτι να γίνει. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί, δεν υπάρχει κάποια αύξηση ίσως να είναι και μειωμένο το μπάτζετ. Λίγο πολύ είμαστε στα ίδια. Όπως ξέρετε πολύ καλά ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία με το μικρότερο προϋπολογισμό από όλους τους ανταγωνιστές του στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο άθλος. Με τα οικονομικά μέσα που υπάρχουν, είναι στην κορυφή της Ευρώπης χωρίς να έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Έχει το μικρότερο μπάτζετ από τις άλλες ομάδες του Final Four".

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος απαντώντας στην ίδια ερώτηση, είπε: "Έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός. Επειδή υπάρχουν χαμηλοί τόνοι δεν έχουν κυκλοφορήσει «φαντασιακά» νούμερα όπως άλλες φορές. Η πραγματικότητα είναι πως είναι ελαφρά μειωμένο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ