ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγγελόπουλοι: "Δεν συμμετέχουμε σε πραξικόπημα"

Αγγελόπουλοι: "Δεν συμμετέχουμε σε πραξικόπημα"

Εκνευρισμένοι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να μιλούν για πιέσεις την ώρα που εκκρεμεί δικαστική απόφαση (VIDEO).

Ενοχλημένοι αποχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και τη συνεδρίαση των παραγόντων της Basket League οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Σκινδήλιας και ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

" Δεν συμμετέχουμε σε πραξικόπημα", είπε στους δημοσιογράφους ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, επειδή στον ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε να ξεκινήσουν τα playoffs το ερχόμενο Σαβατοκύριακο ενώ εκκρεμεί η προσφυγή της ομάδας του Πειραιά στο ΑΣΕΑΔ για παράνομη/αντικανονική κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Κι αυτό γιατί η κ. Γονιδάκη είχε πει στην προηγούμενη συνεδρίαση πως δεν γίνεται να αρχίσουν τα play offs όσο εκρεμεί το ΑΣΕΑΔ.

" Συμμετείχαμε στη συζήτηση, αλλά τώρα αγνοούν τις δικαστικές αποφάσεις. Άλλα έλεγε η ίδια νομική σύμβουλος πριν από μερικές μέρες, άλλα λέει τώρα. Ας ξεκινήσουν μόνοι τους τα playoffs. Υπήρχαν ψύχραιμες φωνές όπως αυτή των κ.κ. Αγγελόπουλου - Γουλιέλμου, καταλαβαίνουν τι πάει να γίνει. Προσπάθησαν να έρθουν με το μέρος μας, είναι λογικοί άνθρωποι. Τους αγνοούν, κυρίως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους, δεν έγινε καμία συζήτηση για τη διαιτησία" πρόσθεσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Δείτε το video με τις δηλώσεις τους:

TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ