ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι: "Δεν ισχύει η καταγγελία του Γιαννακόπουλου"

Αγγελόπουλοι: "Δεν ισχύει η καταγγελία του Γιαννακόπουλου"

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισαν πως ο Γιώργος Σκινδήλιας δεν απώθησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ χαιρέτησαν την πρωτοβουλία του Γιώργου Βασιλειάδη. Τι είπαν για την απουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου από την σύσκεψη.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ πήραν θέση για την καταγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

"Για πρώτη φορά η Πολιτεία και η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα της ισονομίας και της διαιτησίας στο μπάσκετ. Με πρωτοβουλία του κ. Υπουργού μαζευτήκαμε εδώ όλοι. Κοινή διαπίστωση είναι πως υπάρχει πρόβλημα και των ομάδων στον ΕΣΑΚΕ και όσων συμμετέχουν. Διαφωνίες υπάρχουν για την λύση, αλλά διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα για το θέμα της ελληνικής διαιτησίας, για το οποίο ελπίζουμε να βρεθεί λύση. Σήμερα έγινε η διαπίστωση του προβλήματος από όλους. Είχε προηγηθεί και από τον ΕΣΑΚΕ. Προφανώς θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες. Το ματς της Κυριακής δεν θα γίνει", είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την καταγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

"Απαιτείται σύνεση και ηρεμία. Δεν έχει γίνει αυτό που κατήγγειλε ο κ. Γιαννακόπουλος. Έγινε κάτι άλλο, αλλά δεν χρειάζεται να το πούμε. Η συμφωνία που έγινε είναι πως χρειάζεται σύνεση και ψυχραιμία. Δεν υπάρχει τίποτα, ηρεμία. Υπάρχει πολιτική βούληση να λυθεί το θέμα και μένουμε εκεί", δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε πως "σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη, να απουσιάζει ο πρόεδρος της ΕΟΚ, δείχνει ασέβεια στην αξιέπαινη προσπάθεια του Υφυπουργού. Πολύ δύσκολα θα βρεθεί λύση. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ