ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τρελαμένος ο Λυκογιάννης στο Nick Galis Hall

Τρελαμένος ο Λυκογιάννης στο Nick Galis Hall
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο έντονος εκνευρισμός του Άρη Λυκογιάννη μετά την ήττα του Κολοσσού στο Nick Galis Hall (84-60) ήταν έκδηλος, με τον προπονητή των "θαλασσί" να αφήνει υπονοούμενα σχετικά με τις αποφάσεις των διαιτητών (VIDEO).

Ο Κολοσσός H Hotels έχασε από τον Άρη στο Nick Galis Hall ( 84-60 ), δίχως να καταφέρει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός για παραπάνω από ένα δεκάλεπτο. Τα τρία γρήγορα φάουλ με τα οποία φορτώθηκαν οι Λάνγκστον Χολ και Παναγιώτης Βασιλόπουλος από το α' δεκάλεπτο περιόρισαν πολύ γρήγορα τις επιλογές των "θαλασσί", οι οποίοι παραδόθηκαν άνευ όρων στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, από εκεί κι έπειτα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο εκνευρισμός του Άρη Λυκογιάννη ήταν έκδηλος με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να μην κάνει κάποιο σχόλιο για όσα έγιναν στο παιχνίδι, αφήνοντας υπονοούμενα για τις αποφάσεις των τριών "γκρίζων".

" Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του και καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις του. Εμείς θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών στην έδρα μας", ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να προσθέσει αμέσως μετά πως " δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο για το παιχνίδι, γράψτε ό,τι είδατε". Όταν μάλιστα του ζητήθηκαν διευκρινίσεις από τους δημοσιογράφους για το τι εννοούσε, απάντησε πως " όλα ήταν τέλεια, έτσι όπως έπρεπε να είναι. Γράψτε το όπως ακριβώς το λέω".

Δείτε πως αντέδρασε ο Άρης Λυκογιάννης

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε πως " αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και την ομάδα για τη νίκη. Την είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη και την πετύχαμε απέναντι σε έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο. Είναι πλασματική η σημερινή εικόνα. Εμείς έχουμε ανεξέλεγκτα προβλήματα, τα οποία δεν μπορείς να εξηγήσεις και είναι και διαδοχικά… Γι’ αυτό το χρειαζόμασταν πολύ αυτό το ματς και ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε. Σε τρεις μέρες έχουμε πάλι παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε αύριο και από την Δευτέρα θα προετοιμαστούμε για την Έλιος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που συνεχίζει και έρχεται και μας βλέπει".

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν περίμενε τόσο εύκολη επικράτηση της ομάδας του, απάντησε πως " δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, γιατί ο Κολοσσός είναι ομάδα με πολύ καλή συνοχή, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ήταν αμυντική η λογική που είχαμε σήμερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορώ να φανταστώ, από τα αγωνιστικά μέχρι τους τραυματισμούς".

Τέλος, αναφορικά με τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει φέτος τους "κίτρινους" εξήγησε ότι " είναι κακές στιγμές. Ο Καββαδάς χτυπάει μέσα στο παιχνίδι. Ο Μπάκνερ πατάει πάνω στο πόδι του Φοφανά και αντί να έχει ένα απλό διάστρεμμα, παθαίνει οστικό οίδημα, ο Σανικίτζε ήταν επίσης μια κακή στιγμή, ο Μαρμπλ έχει απουσιάσει, ο Τζένκινς επίσης. Συνεχώς έχουμε κάποιον που λείπει. Ο Βλάντο (Γιάνκοβιτς) αγωνίστηκε με ένεση σήμερα, ενώ θα έπρεπε να χάσει 3-4 παιχνίδια για τις ενοχλήσεις στο πέλμα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε συντηρητικά. Μας δυσκολεύει πολύ αυτό. Δεν γίνεται να έχουμε συνοχή σαν ομάδα. Πάντα κάποιος έρχεται, κάποιος φεύγει".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ