ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Θέλει να φύγει από το Βενετόκλειο ο Κολοσσός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε ότι στην ομάδα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το Βενετόκλειο και να μεταφερθούν στο κλειστό της Καλλιθέας.

Το Βενετόκλειο έχει συνδυαστεί στα μάτια του κόσμου ως η έδρα του Κολοσού H Hotels. Στην ομάδα της Ρόδου ωστόσο θέλουν να έχουν ανοιχτές όλες τις επιλογές τους, ανακοινώνοντας στο σάιτ τους ότι εξετάζουν σοβαρό το ενδεχόμενο τη νέα σεζόν η έδρα τους να βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά στο κλειστό της Καλλιθέας .

Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει πρώτα ο Κολοσσός να πάρει την σχετική άδεια από τον Δήμο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να γνωστοποιούν ότι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε ήδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε κλίμα αλληλοεκτίμησης και αισιοδοξίας συναντήθηκαν χθες 13/6 , ο αντιπρόδερος της ΚΑΕ κ. Μιχαήλ Μελής και ο Γεν. Διευθυντής κ. Γιώργος Γκοτζογιάννης με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, όπου συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου της Καλλιθέας για να αγωνιστεί η ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε για όλες τις απαραίτητες αλλαγές και προσθήκες που απαιτούνται από τον αθλητικό νόμο και τον κανονισμό του Πρωταθλήματος που πρέπει να γίνουν στο Κλειστό, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου γηπέδου.

Η διάθεση του κ. Χατζηδιάκου ήταν κάτι παραπάνω από θετική στο να συμβάλει σε αυτό το εγχείρημα και να βοηθήσει την ομάδα μας να κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ