ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σαλούστρος, ο πρώτος στον Κολοσσό

Σαλούστρος, ο πρώτος στον Κολοσσό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Σαλούστρος αποτελεί την πρώτη κίνηση του Κολοσσού το φετινό καλοκαίρι, με τους "θαλασσί" να ανακοινώνουν την παραμονή του 26χρονου φόργουορντ στο ρόστερ της ομάδας.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον του Ρεθύμνου και τις φήμες για προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών, ο Χρήστος Σαλούστρος δεν θα αλλάξει... νησί! Ο 26χρονος φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με τον Κολοσσό για επέκταση της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο, αποτελώντας την πρώτη κίνηση των "θαλασσί" -μετά την παραμονή του Άρη Λυκογιάννη. Όπως είχε άλλωστε αναφέρει το Sport24.gr, ο Χρήστος Σαλούστρος αποτελούσε το Νο1 ζήτημα προς... διευθέτηση για τον Κολοσσό .

Θυμίζουμε πως ο Κολοσσός αποτελεί τον τρίτο σταθμό του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ (μετά τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ), έχοντας φέτος 7.8 πόντους και 5.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Χρήστο Σαλούστρο για ακόμη έναν χρόνο".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ