ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκιμπς

Connecticut guard Sterling Gibbs (4) drives to the basket past Colorado guard Xavier Talton during the first half of a first-round men's college basketball game in the NCAA Tournament, Thursday, March 17, 2016, in Des Moines, Iowa. (AP Photo/Charlie Neibergall)
AP Photo/Charlie Neibergall AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Ο Κολοσσός έκλεισε τις θέσεις των ξένων του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Στέρλινγκ Γκιμπς, ο οποίος ξεκίνησε την φετινή σεζόν στη Νίζνι.

Ο Κολοσσός H Hotels ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με 2 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Basket League, οπότε θεώρησε ότι ήρθε η ώρα για μία κίνηση. Προχώρησε λοιπόν στην απόκτηση του Στέρλινγκ Γκιμπς (25 χρονών, 1.88 μέτρα, γκαρντ), προσθέτοντας ακόμα μία λύση στην περιφέρεια της ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γκιμπς δεν είναι διορθωτική κίνηση, αλλά προσθήκη. Δεν πρόκειται δηλαδή να πάρει την θέση κάποιου άλλου, αφού η ομάδα της Ρόδου ξεκίνησε την σεζόν με 5 ξένους. Ο λόγος για τους Στιβ Μπράουνινγκ, Ταϊρίκ Ντούρεν, Τίμοθι Κέμτπον, Ιβάν Άσκα και Κουίντσι Ντιγκς.

Ο Γκιμπς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την φανέλα της Καποσβάρι, έχοντας 20.7 πόντους και 3.6 ασίστ μέσο όρο. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν εντάχθηκε αρχικά στο ρόστερ της ρωσικής Νίζνι, με την οποία πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Sterling Gibbs.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ύψους 1,88μ., γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1993, είναι απόφοιτος του Connecticut Huskies και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2016/17 στην Ουγγρική Egis Kormend.

Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με την φανέλα της Kaposvari ΚΚ με την οποία είχε κατά μέσο όρο 20,7 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ, στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, ενώ αγωνίστηκε και στα προκριματικά του FIBA Champions League με την ομάδα της Nizhny για μόλις 2 παιχνίδια".

AP Photo/Charlie Neibergall

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ