ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Μανωλόπουλος στο Sport24.gr: "Αυτό είναι το μυστικό μας"

Μανωλόπουλος στο Sport24.gr: "Αυτό είναι το μυστικό μας"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για το μυστικό επιτυχίας της ομάδας, η οποία φέρνει νίκες και παίζει ωραίο μπάσκετ και εκθείασε τον τρόπο που προετοιμάζει την ομάδα ο κόουτς Λυκογιάννης.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στην Ρόδο, μίλησε για το μυστικό επιτυχίας της ομάδας, η οποία μετράει το "δύο στα δύο" στις νίκες στο πρωτάθλημα, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Ο 28χρονος φόργουορντ του Κολοσσού μίλησε στο Sport24.gr για το μυστικό επιτυχίας τους και εκθείασε την δουλειά του προπονητή του.

-Έχει κάνει το 2/2 στις νίκες στα τελευταία παιχνίδια σας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Η άποψη σου για τη φετινή ομάδα του Κολοσσού;

"H ομάδα μας είναι νέα και έχουμε δρόμο ακόμη. Το πρώτο παιχνίδι μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο, καθώς αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Το παιχνίδι αυτό δεν αντέχει σε κριτική. Από εκεί και πέρα θέλαμε να πάρουμε τα δύο επόμενα ματς. Παλέψαμε σκληρά, ήταν δύο παιχνίδια στις δυνατότητες μας και κερδίσαμε παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Ήταν νίκες που τις θέλαμε και για να τα καταφέρουμε ακολουθήσαμε πιστά τις εντολές του προπονητή μας. Έτσι ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα".

Μανωλόπουλος στο Sport24.gr: "Αυτό είναι το μυστικό μας"
INTIME SPORTS

-Ο κόουτς Λυκογιάννης κάνει καλή δουλειά στην ομάδα. Τι είναι αυτό που ζητάει κυρίως από εσάς;

"Πρόκειται για έναν προπονητή ο οποίος δίνει τεράστια βάση στην άμυνα. Από εκεί ξεκινάει το παιχνίδι μας, από εκεί ξεκινάει η προετοιμασία μας. Θέλει πάντα να παίζουμε καλή και σκληρή άμυνα. Ο προπονητής μας κάνει καλό σκάουτινγκ και αναλύει εξονυχιστικά τον κάθε μας αντίπαλο. Τόσα ομαδικά, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Αναλύει τρομερά τον κάθε μας αντίπαλο, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τα πάντα για εκείνους, τα προτερήματα τους, αλλά και τις αδυναμίες τους. Είμαστε πάντα πολύ καλά προετοιμασμένοι και θεωρώ πως το μυστικό μας είναι πως ξέρουμε πάντα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του κάθε μας αντιπάλου. Διαβάζουμε σωστά το παιχνίδι".

-Κάνεις καλή σεζόν φέτος, ποιος είναι ο δικός σου ρόλος μέσα στην ομάδα;

"Καταρχάς να πω ότι αυτή είναι η τρίτη σεζόν που συνεργάζομαι με τον κόουτς Λυκογιάννη. Ο προπονητής με ξέρει αρκετά καλά. Γνωρίζει άριστα το τι μπορώ να προσφέρω. Θέλει από εμένα αμυντικά να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά και να κάνω το ίδιο και στην επίθεση. Ξέρεις, ο κόουτς δεν κοιτάζει ονόματα. Αυτό που βλέπει είναι ποιος παίκτης του είναι σε καλή μέρα και ποντάρει περισσότερο σε εκείνον, ανάλογα το ματς, ανάλογα την απόδοση του καθένα. Δεν είμαστε ομάδα με σταρς και ποντάρουμε στο σύνολο μας, στην ομαδικότητα μας".

Μανωλόπουλος στο Sport24.gr: "Αυτό είναι το μυστικό μας"
INTIME SPORTS

-Είναι περισσότερο ανταγωνιστικό φέτος το Πρωτάθλημα; Μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος ο Κολοσσός;

Το φετινό πρωτάθλημα είναι όντως περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι. Έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες. Είναι πιο δύσκολο. Θα είναι χαζό να μιλάμε για στόχους τόσο νωρίς, από την τρίτη αγωνιστική. Είναι νωρίς να μιλάμε πως μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρσι.

Έχουμε κάνει δύο σερί νίκες, παίζουμε καλά και θα κοιτάξουμε να παίξουμε και ακόμη καλύτερα. Κανείς δεν σώθηκε ή έκανε το κάτι παραπάνω από την τρίτη αγωνιστική. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι να μαζέψουμε γρήγορα τις νίκες που θέλουμε. Το επόμενο μας παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, όπως ήταν και με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ,καθώς θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Σκοπός να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί".

- Ο κόσμος στη Ρόδο έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ; Πως βλέπεις τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας;

"H αλήθεια είναι πως τα νέα μέτρα με την κάρτα φιλάθλου, με τα στοιχεία που δίνει ο κάθε πολίτης, έχουν κάνει τον κόσμο γενικά ποιο συγκρατημένο. Όμως, η αλήθεια είναι ότι οι φίλαθλοι μας έχουν στηρίξει και έχουν αγκαλιάσει και φέτος την ομάδα μας. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο στο πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο και όσο γνωρίζω τα διαρκείας πάνε πολύ καλά. Όσο έρχονται οι νίκες, πιστεύω θα έρχεται στο γήπεδο μας και περισσότερος κόσμος. Ο κόσμος στη Ρόδο θέλει να βλέπει την ομάδα να παίζει ωραίο μπάσκετ, να προσφέρει θέαμα και φυσικά να κερδίζει".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ