ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: "Στόχος η είσοδος στα playoffs"

Λυκογιάννης: "Στόχος η είσοδος στα playoffs"

Ο Άρης Λυκογιάννης συνεχίζει για τέταρτη σεζόν στην Ρόδο και στις δηλώσεις του τόνισε πως στόχος του Κολοσσού είναι η είσοδος στα playoffs. Γεωργαλλής: "Να διατηρήσουμε την σταθερά καλή πορεία".

Ριζικά ανανεωμένος θα παρουσιαστεί στη νέα STOIXIMAN.GR Basket League ο Κολοσσός H Hotels και με επιδίωξη να κάνει, τουλάχιστον, ένα βήμα παραπάνω από τις τρεις προηγούμενες σεζόν, που τερμάτισε στην έβδομη θέση της τελικής βαθμολογίας. Από την ομάδα της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς έμειναν μόνο ο προπονητής Άρης Λυκογιάννης (που συνεχίζει για τέταρτη σερί σεζόν), ο αρχηγός Γιάννης Γεωργαλλής και οι Αλέξανδρος Αγγελάκος, Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Αποκτήθηκαν ο ταλαντούχος γκαρντ Δημήτρης Σταμάτης, ο έμπειρος περιφερειακός, Σταύρος Σχίζας, ο 21χρονος φόργουορντ Νίκος Χαραλάμπης, επέστρεψε ο, επίσης, νεαρός Σωτήρης Μπιλλής και "προσγειώθηκαν" στην Ρόδο έξι νέοι ξένοι: Πέντε Αμερικανοί, οι γκαρντ Τι Τζέι Μπρέϊ, Μάλκομ Γκρίφιν, ο φόργουορντ Ραμόν Χάρις και οι σέντερ Κιθ Ράιτ και Μάρβιν Τζόουνς, ο οποίος είναι ο μοναδικός "ρούκι" στην Ευρώπη, και ένας Κροάτης, ο πλέι-μέικερ Τόνι Πρόστραν.

Ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε τα εξής: "Περιμένουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι τα τελευταία χρόνια. Στόχος του Κολοσσού είναι να παρουσιάσουμε και φέτος την καλή και μαχητική εικόνα που είχαμε τις προηγούμενες σεζόν, αλλά και να πετύχουμε ξανά την είσοδό μας στα playoffs της Α1. Από ‘κει και πέρα, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να υπάρχει υγεία πάνω απ’ όλα, χωρίς τραυματισμούς, αλλά και να βλέπουμε κόσμο στα γήπεδα".

Γεωργαλλής: "Να διατηρήσουμε την σταθερά καλή πορεία"

Ο αρχηγός του Κολοσσού, Γιάννης Γεωργαλλής, τόνισε πως: "Για άλλη μία σεζόν ξεκινάει ένα πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται να είναι το ίδιο δύσκολο και απαιτητικό, όπως είναι τα τελευταία χρόνια. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα και φυσικά είναι να διατηρήσουμε την σταθερά καλή πορεία που έχουμε τις τελευταίες σεζόν. Από ‘κει και πέρα, να ευχηθώ καλή τύχη σε όλες τις ομάδες και υγεία σε όλους τους παίκτες χωρίς τραυματισμούς, ενώ τέλος ελπίζω να δούμε ακόμη πιο εντυπωσιακά παιχνίδια και με πολύ κόσμο στα γήπεδα, μακριά από φαινόμενα βίας".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ