ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: "Στην άμυνα θα κριθεί ο αγώνας με τον Κόροιβο"

Λυκογιάννης: "Στην άμυνα θα κριθεί ο αγώνας με τον Κόροιβο"
INTIME SPORTS

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στην ιστοσελίδα του Κολοσσού για το παιχνίδι με τον Κόροιβο (5/12, 17:00), στο οποίο η ομάδα του χρειάζεται το ροζ φύλλο αγώνα για να διατηρήσει την απόσταση που υπάρχει με τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αρκετά δύσκολο είναι το έργο του Κολοσσού το Σάββατο (5/12, 17:00) αφού οι "θαλασσί" υποδέχονται τον Κόροιβο, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα, με τον αγώνα του Βενετοκλείου να έχει τον χαρακτήρα του "πρέπει" προκειμένου να διατηρηθεί η απόσταση από τη διακεκαυμένη ζώνη.

" Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και πολύ σημαντικό για τη συνέχεια αυτό με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Εμείς θα πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία, ώστε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα και να επιστρέψει η καλή ψυχολογία στην ομάδα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Κολοσσού, για να προσθέσει:

" Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην άμυνα και τη διάρκεια, γιατί ο Κόροιβος παλεύει όλα του τα ματς και δεν τα παρατάει ποτέ. Άρα, το κλειδί θα είναι η διάρκεια και η συνέπεια στο παιχνίδι μας, για 40 λεπτά. Από την πλευρά μας, καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει γιατί η παρουσία του, όπως σε όλα τα εντός έδρας ματς, είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ