Ξαφνικό "διαζύγιο" με Δημακόπουλο

Μερικές μόνο ημέρες έμεινε στον Κολοσσό H Hotels ο Γιάννης Δημακόπουλος, αφού οι "θαλασσί" ανακοίνωσαν την ξαφνική λύση της συνεργασίας τους με τον 21χρονο σέντερ, ο οποίος αναφέρθηκε σε προσωπικούς λόγους που οδήγησαν στο "διαζύγιο".

Παρελθόν από τον Κολοσσό H Hotels πριν καλά καλά γίνει... παρόν αποτελεί ο Γιάννης Δημακόπουλος. Οι "θαλασσί" ενημέρωσαν για την αιφνίδια λύση της συνεργασίας τους με τον 21χρονο σέντερ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην γραπτή δήλωσή του που φιλοξενείται μαζί με την ανακοίνωση της νησιωτικής ομάδας, γίνεται λόγος για προσωπικούς λόγους που έφεραν την πρόωρη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Ιωάννη Δημακόπουλο", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο 21χρονος σέντερ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels: "Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ομάδα του Κολοσσού που με εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι, δίνοντάς μου την ευκαιρία να παίξω για πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ. Ωστόσο, για καθαρά προσωπικούς λόγους δεν θα είμαι σε θέση να την βοηθήσω στη νέα σεζόν που ξεκινάει και γι’ αυτό θα ήθελα να την ευχαριστήσω και πάλι, καθώς έκανε δεκτό το αίτημά μου και έτσι η συνεργασία μας λύθηκε από κοινού. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα στη νέα προσπάθειά της".

AP Photo/Jae C. Hong

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Νικ Καλάθης και η μαγεία του να μην είσαι τέλειος

Στο μεταίχμιο μεταξύ θείας και ρομποτικής δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ