ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Τουλάχιστον δύο μήνες έξω ο Ντόνοβαν Τζάκσον

Κολοσσός: Τουλάχιστον δύο μήνες έξω ο Ντόνοβαν Τζάκσον

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Ντόνοβαν Τζάκσον στο παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο, με τον Αμερικανό γκαρντ να μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες λόγω προβλήματος στον προσαγωγό.

Επιβεβαιώθηκε η ανησυχία των ανθρώπων του Κολοσσού για τον τραυματισμό του Ντόνοβαν Τζάκσον, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με το Λαύριο. Ο 23χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, ο Τάιρον Μπρέιζελτον, που ήταν κοντά στην έξοδο, θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα της Ρόδου, η οποία πριν από λίγες ημέρες απέκτησε και τον Ζερμέιν Λοβ, με το κενό του Τζάκσον λοιπόν να καλύπτεται κατ' αυτόν τον τρόπο στο υπόλοιπο της σεζόν. Εκεί δηλαδή όπου ο νησιώτες θα παλέψουν για την παραμονή τους στην EKO Basket League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας για τον Τζάκσον:

"Χωρίς τον Ντόνοβαν Τζάκσον θα πορευτεί το προσεχές διάστημα ο Κολοσσός H Hotels. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του γκαρντ της ομάδας μας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με το Λαύριο, έδειξαν ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χρειαστεί να απέχει από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον δύο μήνες. Ήδη, ο Ντόνοβαν βρίσκεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, με το ιατρικό επιτελείο του Κολοσσού H Hotels να είναι διαρκώς στο πλάι του και να τον περιμένει να επιστρέψει γερός και δυνατός, όπως όλη η «θαλασσί» οικογένεια. Ευχόμαστε στον Ντόνοβαν καλήανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα παρκέ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ