ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: "Τουλάχιστον 25 λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις"

Κολοσσός: "Τουλάχιστον 25 λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις"

Ο Κολοσσός Ρόδου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις των διαιτητών (Μάνος, Παναγιώτου, Λόρτος) στην αναμέτρηση με το Λαύριο για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Κολοσσός ηττήθηκε από το Λαύριο, αλλά στις τάξεις των "θαλασσί" έχουν πολλά παράπονα από τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας (Μάνος, Παναγιώτου, Λόρτος) της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι "θαλασσί" με ανακοίνωσή τους εξέφρασε την δυσαρέσκειά τους για τα... σφυρίγματα αναφέροντας πως "εντοπίσαμε τουλάχιστον 25 λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και μη", ενώ παράλληλα τόνισαν πως "θέτουμε την ΚΕΔ προ των ευθυνών της και της εφιστούμε την προσοχή, καθώς παρατηρείται αύξηση των παραπόνων για διαιτησία από όλο και περισσότερες ομάδες".

Η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει:

"Έπειτα από σκέψη και ωριμότητα και αφού είδαμε επανειλημμένα το βίντεο του αγώνα με το Λαύριο, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αδικηθήκαμε κατάφορα από τους διαιτητές, καθώς εντοπίσαμε τουλάχιστον 25 λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και μη.

Όπως είναι γνωστό, η ΚΑΕ Κολοσσός, βρίσκεται στο χώρο πολλά χρόνια με οικονομική συνέπεια από τους τοπικούς παράγοντες, μερικοί απ’ τους οποίους, ασχολούνται με το μπάσκετ τουλάχιστον τα τελευταία 40 χρόνια, χωρίς να έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον οποιοδήποτε να καταφερθεί εναντίον τους.

Σας γνωρίζουμε ότι η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη ειδικά, όταν σε αγώνα που καθορίζεται ο στόχος της ομάδας υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση.

Θέτουμε την ΚΕΔ προ των ευθυνών της και της εφιστούμε την προσοχή, καθώς παρατηρείται αύξηση των παραπόνων για διαιτησία από όλο και περισσότερες ομάδες".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24