ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Τέλος ο Λυκογιάννης

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Άρη Λυκογιάννη, μόλις 10 ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο έμπειρος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Άρης Λυκογιάννης αποτελεί τελικά παρελθόν από τον Κολοσσό Ρόδου, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που είχαν ανακύψει πριν από περίπου 20 ημέρες και ανέφεραν ότι υπήρχε διαφωνία με την διοίκηση της ομάδας για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και όλα αυτά μόλις 10 ημέρες μετά την ανακοίνωση της ομάδας της Ρόδου ότι ο έμπειρος τεχνικός δεσμευόταν με συμβόλαιο.

Όπως αποδείχθηκε, οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν σημείο επαφής σχετικά με το πλάνο δράσης της ομάδας για την σεζόν 2020/21, αποφασίζοντας τελικά να λύσουν κοινή συναινέσει το μεταξύ τους συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

" Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με βάση πάντα τις δύσκολες συνθήκες, τις οποίες δημιούργησε η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο, η επόμενη σεζόν δεν θα βρει στην άκρη του πάγκου τον Άρη Λυκογιάννη, καθώς έπειτα από μία σειρά συζητήσεων αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει τον έμπειρο κόουτς για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του, ευελπιστώντας κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ