ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολοσσός: Τέλος κι επισήμως ο Βετούλας, πηγαίνει στον Ιωνικό

Κολοσσός: Τέλος κι επισήμως ο Βετούλας, πηγαίνει στον Ιωνικό

Ο Κολοσσός επισημοποίησε την λύση της της συνεργασίας του με τον Νίκο Βετούλα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό Νικαίας.

Ο Κολοσσός H Hotels και ο Νίκος Βετούλας βαδίζουν επισήμως σε χωριστούς δρόμους, καθώς η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον 44χρονο προπονητή, ο οποίος ανέλαβε το "τιμόνι" του Ιωνικού Νικαίας.

Οι "θαλασσί" στην εκκίνηση της Basket League της τρέχουσας σεζόν μετρούν μία νίκη σε έξι αγωνιστικές και πλέον θα πορευθούν χωρίς τον Νίκο Βετούλα στον πάγκο τους.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού H Hotels αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Βετούλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Ο Ιωνικός Νικαίας λίγο μετά την ανακοίνωση του Κολοσσού επισημοποίησε την συμφωνία του με τον Νίκο Βετούλα:

"Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Νίκο Βετούλα ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας μας για την επιστροφή της στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Ο Νίκος Βετούλας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Άρη ως βοηθός του Αντρέα Ματσόν τη σεζόν 2008-2009. Από το 2010 έως το 2015 ήταν πρώτος προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας έχοντας ως κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή στον

τελικό Κυπέλλου Ελλάδας όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό(ηττήθηκε με 68-53).

Τον Απρίλιο του 2016 ανέλαβε την ελβετική Μασάνο, για να επιστρέψει στην Πάτρα τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς για να αναλάβει τον Προμηθέα. Τον Ιανουάριο του 2017 ανέλαβε το Ρέθυμνο στο οποίο έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Τη φετινή σεζόν(2018-2019) βρέθηκε στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου.

Κόουτς, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας Affidea.

Μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα...

Με τ' αστέρι στην καρδιά μου συνεχίζω...".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ