ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός Ρόδου: Μεγάλη κίνηση με τον Μάλκολμ Γκρίφιν

Κολοσσός Ρόδου: Μεγάλη κίνηση με τον Μάλκολμ Γκρίφιν
EUROKINISSI

Μια πραγματικά σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Κολοσσός Ρόδου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ, Μάλκολμ Γκρίφιν.

Πριν και μετά από το ματς με τον Παναθηναϊκό, την περασμένη Κυριακή, οι άνθρωποι του Κολοσσού έλεγαν πως οι βλέψεις τους είναι φέτος μεγαλύτερες από τις προηγούμενες σεζόν. Το ρεκόρ (4-5) δεν είναι αυτό που περίμεναν στη Ρόδο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι στόχοι τους άλλαξαν και γι' αυτόν τον λόγο ολοκλήρωσαν την Τρίτη (3/12) μια μεγάλη κίνηση.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη απέκτησε τον Μάλκολμ Γκρίφιν, τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ που είχε αγωνιστεί στον Κολοσσό την περίοδο 2017/18 πριν συνεχίσει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, την ΑΕΚ, την Χάποελ Ιερουσαλήμ και την Χάποελ Τελ Αβίβ, με τον Έλληνα προπονητή να δυναμώνει σε σημαντικό βαθμό την περιφερειακή του γραμμή τόσο στο κομμάτι του σκοραρίσματος, όσο και της δημιουργίας, κυρίως όμως στο κομμάτι της σκληράδας και της ατομικής άμυνας.

Ο Γκρίφιν βρίσκεται ήδη στη Ρόδο, έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει ξανά τον Κολοσσό: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Λυκογιάννη, ο οποίος πάντα μου έδινε κίνητρο, όπως κάνει και με όλους τους παίκτες του. Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση προσπαθεί να σε κάνει ακόμη καλύτερο" είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ομάδας .

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ